
22 / 40
Nigiri

Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
1228 kJ / 293 kcal
Ainekset 4 annokselle
12 kpl
- 200-220 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
- 90 g vähärasvaista tonnikalaa, 6 palaa
- 90 g rasvaista tonnikalaa, 6 palaa
- Wasabia
Tarjoiluun
Valmistusohje
Keitä riisi ohjeiden mukaan. Mausta riisiviinietikalla, valuta ja jäähdytä. Kostuta toisen käden kämmen kevyesti riisiviinietikalla ja pyöritä sushiriisistä noin 16–18 gramman painoinen, soikean muotoinen pallo. Leikkaa kala terävällä veitsellä noin 0,5 cm paksuisiksi vinoiksi viipaleiksi. Levitä kalapalojen päälle ohuesti wasabi-tahnaa. Paina riisipallo ja kalanpala yhteen ja muotoile valmis annos varovasti sormillasi.
Vinkki: Voi myös käyttää muita kaloja, kuten lohta, siikaa tai taimenta.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
1228 kJ / 293 kcal
Ainekset 4 annokselle
12 kpl
- 200-220 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
- 90 g vähärasvaista tonnikalaa, 6 palaa
- 90 g rasvaista tonnikalaa, 6 palaa
- Wasabia
Tarjoiluun