Hae
Suodattaa
Nasi Goreng kasviksilla
Bookmark
69 / 101

Nasi Goreng kasviksilla

Nasi Goreng kasviksilla
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
2338 kJ / 558 kcal

Ainekset 10 annokselle

  • 500 g porkkanoita ohuina siivuina
  • 500 g punaista paprikaa isoina kuutioina
  • 500 g kesäkurpitsaa kuutioina
  • 200 g purjoa ohuina renkaina
  • 100 g sipulia ohuina viipaleina
  • 10 g hienoksi silputtua valkosipulia
  • 10 g hienoksi silputtua inkivääriä
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 4 rkl kasviöljyä
  • 500 g kokomunamassaa
  • vastarouhittua pippuria
  • n. 200–250 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 1 kg keitettyä täysjyväriisiä
  • cayennepippuria
  • jauhettua kurkumaa
  • 100 g kevätsipulia ohuina renkaina

Valmistusohje

Kaada (kippi-)paistinpannulle 2 rkl seesamöljyä ja 2 rkl kasviöljyä ja kuumenna öljy. Lisää pannulle porkkanat, paprikakuutiot, kesäkurpitsa, purjo, sipulit, valkosipuli ja inkivääri ja hauduta n. 10 minuutin ajan. Kaada kokomunamassa erilliseen kulhoon, lisää joukkoon 3 rkl soijakastiketta ja mausta pippurilla. Kaada erilliselle pannulle loput öljystä ja kuumenna öljy. Lisää kananmunaseos joukkoon ja kuumenna seosta, kunnes se hyytyy kokkeliksi. Lisää riisi kasvisten joukkoon ja kuumenna hetki. Mausta Nasi Goreng lopulla soijakastikkeella, pippurilla, cayennepippurilla ja kurkumalla. Annostele lautasille, koristele kevätsipulilla ja munakokkelilla ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
2338 kJ / 558 kcal

Ainekset 10 annokselle

  • 500 g porkkanoita ohuina siivuina
  • 500 g punaista paprikaa isoina kuutioina
  • 500 g kesäkurpitsaa kuutioina
  • 200 g purjoa ohuina renkaina
  • 100 g sipulia ohuina viipaleina
  • 10 g hienoksi silputtua valkosipulia
  • 10 g hienoksi silputtua inkivääriä
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 4 rkl kasviöljyä
  • 500 g kokomunamassaa
  • vastarouhittua pippuria
  • n. 200–250 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 1 kg keitettyä täysjyväriisiä
  • cayennepippuria
  • jauhettua kurkumaa
  • 100 g kevätsipulia ohuina renkaina