Hae
Suodata
Nachopelti guacamolella ja salsalla
Bookmark
129 / 519

Nachopelti guacamolella ja salsalla

Voit käyttää nachopellissä oman makusi mukaisia täytteitä. Vihreät kasvikset tasapainottavat juuston täyteläisyyttä. Käytä esimerkiksi sokeriherneitä ja vihreää paprikaa. Tuore chili tuo ruokaan potkua.

Nachopelti guacamolella ja salsalla
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 20 min
Kokkausaika 10 min
1933 kJ / 463 kcal
Fett / Rasva: 30,3 g
Protein / Proteiini: 15,9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 30,7 g

Ainekset 8 annokselle

Nachot

Guacamole

  • 50 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g salottisipulia 
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kypsää avokadoa
  • 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • 1 limetti 
  • 10 g tuoretta korianteria
  • 1 ripaus juustokuminaa
  • 300 g nacholastuja
  • 125 g juustoraastetta (cheddaria ja/tai mozzarellaa)
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 75 g säilykemaissia
  • 50 g marinoitua punasipulia
  • 100 g ranskankermaa
  • 100 g tomaattisalsaa 
  • Tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Raasta valkosipuli ja sekoita soijakastikkeen, pippurin ja juustokuminan kanssa. Marinoi lihaa seoksessa 10 minuutin ajan. Grillaa lihaa sitten kuumassa grillipannussa 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Voit käyttää myös tavallista paistinpannua, jossa on hieman öljyä. Anna lihan tekeytyä 5 minuutin ajan ja leikkaa se sitten suikaleiksi.
  2. Guacamolen valmistus: Hienonna tomaatit, salottisipulit ja valkosipuli. Laita ainekset mortteliin ja lisää oliiviöljy. Sekoita ja lisää kuutioitu avokado. Sekoita hieman ja mausta soijakastikkeella, limetinmehulla, hienonnetulla korianterilla ja juustokuminalla.
  3. Laita nachot uunipellille tai uunivuokaan. Ripottele päälle juusto. Paista esilämmitetyssä uunissa (180 astetta) 5–6 minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut.
  4. Laita nachojen päälle viipaloitu fileepihvi, guacamolea, halkaistuja tomaatteja, maissia, marinoitua sipulia, ranskankermaa, salsaa ja tuoretta korianteria.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 20 min
Kokkausaika 10 min
1933 kJ / 463 kcal
Fett / Rasva: 30,3 g
Protein / Proteiini: 15,9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 30,7 g

Ainekset 8 annokselle

Nachot

Guacamole

  • 50 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g salottisipulia 
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kypsää avokadoa
  • 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • 1 limetti 
  • 10 g tuoretta korianteria
  • 1 ripaus juustokuminaa
  • 300 g nacholastuja
  • 125 g juustoraastetta (cheddaria ja/tai mozzarellaa)
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 75 g säilykemaissia
  • 50 g marinoitua punasipulia
  • 100 g ranskankermaa
  • 100 g tomaattisalsaa 
  • Tuoretta korianteria