
8 / 40
Mustekalaa siitakesienten ja vihreän parsan kera

Ainekset 4 annokselle
- 1 pieni mustekalan lonkero
- 10 siitakesientä
- 5 vihreää tankoparsaa
- 4–5 ruohosipulin vartta
- 20 g voita
- 0,5 dl Kikkoman Wok sauce -kastiketta
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 noriarkki
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Huuhtele mustekala ja leikkaa 2 cm:n kokoisiksi paloiksi. Huuhdo parsa ja kiehauta minuutti. Pilko parsa 3 cm:n pituisiksi paloiksi. Leikkaa siitakesienistä kuiva kanta pois ja pilko sienet 4 osaan.
Kuumenna öljy pannulla ja paista kaikki ainekset kypsiksi. Lisää joukkoon Kikkoman Wok sauce -kastike ja voi, ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Koristele ohuilla norisuikaleilla ja ruohosipulilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 pieni mustekalan lonkero
- 10 siitakesientä
- 5 vihreää tankoparsaa
- 4–5 ruohosipulin vartta
- 20 g voita
- 0,5 dl Kikkoman Wok sauce -kastiketta
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 noriarkki
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.