Munakoisoa, kesäkurpitsaa ja tofua Teriyaki-seesamikastikkeessa
Hae
Suodattaa
Munakoisoa, kesäkurpitsaa ja tofua Teriyaki-seesamikastikkeessa
Bookmark
1 / 14

Munakoisoa, kesäkurpitsaa ja tofua Teriyaki-seesamikastikkeessa

Munakoisoa, kesäkurpitsaa ja tofua Teriyaki-seesamikastikkeessa
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1188 kJ / 283 kcal
Fett / Rasva: 14.4 g
Protein / Proteiini: 13.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 22.8 g

Ainekset 4 annokselle

 

Valmistusohje

Huuhdo ja puhdista munakoiso ja kesäkurpitsa ja pilko paloiksi. Leikkaa tofu noin 2 cm kokoisiksi kuutioiksi ja ripottele kuutioiden päälle jauhoja. Puhdista ja huuhdo purjo ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Kaada pannulle 2 rkl öljyä ja paista munakoison ja kesäkurpitsan palat pannulla. Nosta kasvikset pois pannulta ja paista tofukuutiot jäljelle jääneessä öljyssä.

Kaada kasvikset takaisin pannulle ja lisää joukkoon Teriyaki-kastike. Nostele kastiketta kasvisten ja tofun päälle, jotta saat lihan pinnasta kiiltävän. Asettele kasvikset ja tofukuutiot lautasille, koristele purjosuikaleilla, chilirouheella ja ruohosipulilla. 

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1188 kJ / 283 kcal
Fett / Rasva: 14.4 g
Protein / Proteiini: 13.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 22.8 g

Ainekset 4 annokselle