
Munakoisoa, kesäkurpitsaa ja tofua Teriyaki-seesamikastikkeessa

Ainekset 4 annokselle
- 200 g munakoisoa
- 200 g kesäkurpitsaa
- 400 g tofua
- 4 rkl vehnäjauhoja
- 1/4 purjoa
- 4 rkl kasviöljyä
- 1,6 dl Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta
- 1 tl chilirouhetta
- 1 rkl silputtua ruohosipulia
Valmistusohje
Huuhdo ja puhdista munakoiso ja kesäkurpitsa ja pilko paloiksi. Leikkaa tofu noin 2 cm kokoisiksi kuutioiksi ja ripottele kuutioiden päälle jauhoja. Puhdista ja huuhdo purjo ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Kaada pannulle 2 rkl öljyä ja paista munakoison ja kesäkurpitsan palat pannulla. Nosta kasvikset pois pannulta ja paista tofukuutiot jäljelle jääneessä öljyssä.
Kaada kasvikset takaisin pannulle ja lisää joukkoon Teriyaki-kastike. Nostele kastiketta kasvisten ja tofun päälle, jotta saat lihan pinnasta kiiltävän. Asettele kasvikset ja tofukuutiot lautasille, koristele purjosuikaleilla, chilirouheella ja ruohosipulilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 200 g munakoisoa
- 200 g kesäkurpitsaa
- 400 g tofua
- 4 rkl vehnäjauhoja
- 1/4 purjoa
- 4 rkl kasviöljyä
- 1,6 dl Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta
- 1 tl chilirouhetta
- 1 rkl silputtua ruohosipulia