
90 / 514
Munakas sienien, lehtikaalin ja fetajuuston kera
Helppo kasvismunakas on täydellinen ruoka aamiaiselle tai brunssille. Yrttiset herkkusienet, lehtikaali ja fetajuusto muodostavat munakkaan kanssa herkullisen ja tasapainoisen kokonaisuuden.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Vihannekset
Pääsiäinen
Kasvisruoat
Valmisteluaikaa < 20 min

Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
5 min
2112 kJ / 505 kcal
Fett / Rasva:
30,7 g
Protein / Proteiini:
23,7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
34,9 g
Ainekset 2 annokselle
- 3 kananmunaa
- 1 tl voita
- 1 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- ripaus pippuria
Tarjoiluun:
- 120 g herkkusieniä
- 1 tl voita
- 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- ½ tl pippuria
- 2 rkl silputtua ruohosipulia
- 50 g lehtikaalia
- 50 g fetajuustoa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl oliiviöljyä
- 4 viipaletta täysjyväleipää
Valmistusohje
- Viipaloi herkkusienet ja ruskista ne paistinpannulla voissa. Mausta sienet Kikkomanin luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella, pippurilla ja ruohosipulilla (1 rkl).
- Vatkaa kananmunat hyvin ja mausta seos Kikkomanin luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella sekä pippurilla.
- Sulata voi pannulla. Kaada munaseos pannulle ja paista alhaisella lämmöllä kannen alla, kunnes seos on hyytynyt. Aseta valmis munakas lautaselle.
- Sekoita lehtikaali, fetajuusto ja oliiviöljy, ja asettele lisuke munakkaan ja herkkusienien viereen. Viimeistele annos sitruunamehulla ja lopulla ruohosipulilla. Tarjoile leivän kera.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
5 min
2112 kJ / 505 kcal
Fett / Rasva:
30,7 g
Protein / Proteiini:
23,7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
34,9 g
Ainekset 2 annokselle
- 3 kananmunaa
- 1 tl voita
- 1 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- ripaus pippuria
Tarjoiluun:
- 120 g herkkusieniä
- 1 tl voita
- 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- ½ tl pippuria
- 2 rkl silputtua ruohosipulia
- 50 g lehtikaalia
- 50 g fetajuustoa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl oliiviöljyä
- 4 viipaletta täysjyväleipää