Meksikolaistyyliset pizzatikkarit

kokonaisaika 25 min
10 min esivalmistelut
15 min valmistus

Hauska resepti-idea juhliin! Näissä pikkupizzoissa maistuvat kaikki tutut texmex-maut: tomaatti, maissi, kidneypavut ja mausteinen juusto. Myös lapset osallistuvat mielellään pizzatikkarien valmistukseen.

Ainekset

2 annosta
1 
pizzataikinaa (valmiina kaupasta, n. 400 g)
100 g
kirsikkatomaatteja
100 g
säilykemaissia
100 g
säilykekidneypapuja
100 g
juustoraastetta
2 rkl
tomaattipyrettä
Vastajauhettua pippuria
Chilijauhetta tai -hiutaleita
Tuoretta tai kuivattua oreganoa
tikkarinvarsia
Ravintosisältö (per annos): 3504 kJ  /  834 kcal
26,9 g Rasva
32,7 g Proteiini
107,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Levitä pizzataikina. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna maissi ja kidneypavut. 

Vaihe 2

Sekoita keskenään tomaatit, maissi, kidneypavut, juustoraaste, Kikkomanin soijakastike ja tomaattipyre. Mausta pippurilla, chilillä ja oreganolla.a

Vaihe 3

Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C). Laita uunipellille leivinpaperi. Levitä pizzataikinan päälle juusto-kasvisseos. Kääri taikina varovaisesti tiukaksi rullaksi. Leikkaa 2–3 cm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä. 

Vaihe 4

Aseta pizzataikinapalat uunipellille. Paista esilämmitetyssä uunissa 15 minuutin ajan, kunnes pikkupizzat ovat kullanruskeita.

Vaihe 5

Kiinnitä tikkarinvarret ja tarjoile. 

Vinkki

Lisää tulisuutta saat punaisella currytahnalla. 

Voit ripotella päälle tuoretta korianteria.

Lisää halutessasi pizzatikkareiden päälle juustoa ennen paistamista.

Resepti-ID: 1054

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Levitä pizzataikina. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna maissi ja kidneypavut. 

Sekoita keskenään tomaatit, maissi, kidneypavut, juustoraaste, Kikkomanin soijakastike ja tomaattipyre. Mausta pippurilla, chilillä ja oreganolla.a

Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C). Laita uunipellille leivinpaperi. Levitä pizzataikinan päälle juusto-kasvisseos. Kääri taikina varovaisesti tiukaksi rullaksi. Leikkaa 2–3 cm:n paksuisiksi viipaleiksi terävällä veitsellä. 

Aseta pizzataikinapalat uunipellille. Paista esilämmitetyssä uunissa 15 minuutin ajan, kunnes pikkupizzat ovat kullanruskeita.

Kiinnitä tikkarinvarret ja tarjoile. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.