Hae
Suodata
Meksikolaistyylinen shakshuka
Bookmark
11 / 44

Meksikolaistyylinen shakshuka

Shakshuka on lämpimänä tarjottava aamiaisruoka, jossa kananmunat haudutetaan paksussa tomaattikastikkeessa. Tämä meksikolaisia makuja sisältävä ohje on kahdelle hengelle.

Meksikolaistyylinen shakshuka
Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 10 min
2617 kJ / 625 kcal
Fett / Rasva: 24,4 g
Protein / Proteiini: 28,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 67,3 g

Ainekset 2 annokselle

Lisäksi:

  • tuoretta korianteria
  • 1 avokado
  • 1 patonki
  • 1 tl mustia seesaminsiemeniä

Valmistusohje

  1. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Kuullota silputtu sipuli. Lisää kuutioidut tomaatit, pilkottu chilipaprika, jauhettu korianteri, laakerinlehdet ja maustepippurit, ja paista n. 5 minuuttia.
  2. Lisää pavut sekä Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike, ja anna muhia vielä 5 minuuttia. Riko kananmunat seoksen päälle. Alenna lämpötilaa ja peitä pannu kannella. Hauduta, kunnes munanvalkuaiset ovat hyytyneet.
  3. Sirottele annoksen päälle seesaminsiemeniä ennen tarjoilua. Tarjoile avokadon, tuoreen korianterin ja patongin kera.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 5 min
Kokkausaika 10 min
2617 kJ / 625 kcal
Fett / Rasva: 24,4 g
Protein / Proteiini: 28,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 67,3 g

Ainekset 2 annokselle

Lisäksi:

  • tuoretta korianteria
  • 1 avokado
  • 1 patonki
  • 1 tl mustia seesaminsiemeniä