
11 / 44
Meksikolaistyylinen shakshuka
Shakshuka on lämpimänä tarjottava aamiaisruoka, jossa kananmunat haudutetaan paksussa tomaattikastikkeessa. Tämä meksikolaisia makuja sisältävä ohje on kahdelle hengelle.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Vihannekset
Meksikon keittiö
Kasvisruoat
Välipalat
Valmisteluaikaa < 20 min
Pääsiäinen

Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
5 min
Kokkausaika
10 min
2617 kJ / 625 kcal
Fett / Rasva:
24,4 g
Protein / Proteiini:
28,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
67,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl jauhettua korianteria
- 2 kokonaista maustepippuria
- ½ sipuli
- ½ chilipaprika
- 4 mehevää tomaattia
- 2 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 250 g keitettyjä kidneypapuja
- 2 kananmunaa
Lisäksi:
- tuoretta korianteria
- 1 avokado
- 1 patonki
- 1 tl mustia seesaminsiemeniä
Valmistusohje
- Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Kuullota silputtu sipuli. Lisää kuutioidut tomaatit, pilkottu chilipaprika, jauhettu korianteri, laakerinlehdet ja maustepippurit, ja paista n. 5 minuuttia.
- Lisää pavut sekä Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike, ja anna muhia vielä 5 minuuttia. Riko kananmunat seoksen päälle. Alenna lämpötilaa ja peitä pannu kannella. Hauduta, kunnes munanvalkuaiset ovat hyytyneet.
- Sirottele annoksen päälle seesaminsiemeniä ennen tarjoilua. Tarjoile avokadon, tuoreen korianterin ja patongin kera.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
5 min
Kokkausaika
10 min
2617 kJ / 625 kcal
Fett / Rasva:
24,4 g
Protein / Proteiini:
28,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
67,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl jauhettua korianteria
- 2 kokonaista maustepippuria
- ½ sipuli
- ½ chilipaprika
- 4 mehevää tomaattia
- 2 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 250 g keitettyjä kidneypapuja
- 2 kananmunaa
Lisäksi:
- tuoretta korianteria
- 1 avokado
- 1 patonki
- 1 tl mustia seesaminsiemeniä