
92 / 514
Meksikolaistyylinen shakshuka
Shakshuka on lämpimänä tarjottava aamiaisruoka, jossa kananmunat haudutetaan paksussa tomaattikastikkeessa. Tämä meksikolaisia makuja sisältävä ohje on kahdelle hengelle.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Vihannekset
Meksikon keittiö
Kasvisruoat
Välipalat
Valmisteluaikaa < 20 min
Pääsiäinen

Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
5 min
Kokkausaika
10 min
2617 kJ / 625 kcal
Fett / Rasva:
24,4 g
Protein / Proteiini:
28,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
67,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl jauhettua korianteria
- 2 kokonaista maustepippuria
- ½ sipuli
- ½ chilipaprika
- 4 mehevää tomaattia
- 2 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 250 g keitettyjä kidneypapuja
- 2 kananmunaa
Lisäksi:
- tuoretta korianteria
- 1 avokado
- 1 patonki
- 1 tl mustia seesaminsiemeniä
Valmistusohje
- Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Kuullota silputtu sipuli. Lisää kuutioidut tomaatit, pilkottu chilipaprika, jauhettu korianteri, laakerinlehdet ja maustepippurit, ja paista n. 5 minuuttia.
- Lisää pavut sekä Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike, ja anna muhia vielä 5 minuuttia. Riko kananmunat seoksen päälle. Alenna lämpötilaa ja peitä pannu kannella. Hauduta, kunnes munanvalkuaiset ovat hyytyneet.
- Sirottele annoksen päälle seesaminsiemeniä ennen tarjoilua. Tarjoile avokadon, tuoreen korianterin ja patongin kera.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
15 min
Valmistelu aika:
5 min
Kokkausaika
10 min
2617 kJ / 625 kcal
Fett / Rasva:
24,4 g
Protein / Proteiini:
28,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
67,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl jauhettua korianteria
- 2 kokonaista maustepippuria
- ½ sipuli
- ½ chilipaprika
- 4 mehevää tomaattia
- 2 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 250 g keitettyjä kidneypapuja
- 2 kananmunaa
Lisäksi:
- tuoretta korianteria
- 1 avokado
- 1 patonki
- 1 tl mustia seesaminsiemeniä