
16 / 44
Meksikolainen maissisalaatti / Esquites
Tällä reseptillä valmistat helpon maissisalaatin. Voit lisätä salaattiin halutessasi mustapapuja. Salaatti sopii hyvin lisukkeeksi tacojen tai nachojen kanssa.
Kikkoman Teriyaki- marinadi
Salaatit
Vihannekset
Meksikon keittiö
Kasvisruoat
Välipalat
Kesä
Valmisteluaikaa < 20 min

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
10 min
1893 kJ / 452 kcal
Fett / Rasva:
25,3 g
Protein / Proteiini:
16,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
36,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 rkl öljyä
- 2 tuoretta maissintähkää tai 200 g pakastemaissia
- 2 kevätsipulia
- 1 tuore chilipaprika
- 200 g kypsennettyjä tai säilöttyjä kidneypapuja
- 25 g majoneesia
- 1 tl savuchilijauhetta (esim. chipotle)
- 1 limetti
- 2 tl Kikkoman Teriyaki -marinadia
- 15 g tuoretta korianteria
- 25 g raastettua kovaa juustoa (esim. parmigiano)
Valmistusohje
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Irrota maissinjyvät tähkästä terävällä veitsellä tai sulata pakastemaissit.
- Ruskista maissia pannussa noin 4–5 minuutin ajan. Siirrä maissi kulhoon.
- Lisää hienonnetut kevätsipulit ja chili sekä pavut. Sekoita joukkoon majoneesi, chilijauhe, limetinmehu ja teriyakimarinadi. Lisää juuri ennen tarjoilua hienonnettua korianteria ja juustoraastetta. Koristele salaatti korianterinlehdillä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
10 min
1893 kJ / 452 kcal
Fett / Rasva:
25,3 g
Protein / Proteiini:
16,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
36,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 rkl öljyä
- 2 tuoretta maissintähkää tai 200 g pakastemaissia
- 2 kevätsipulia
- 1 tuore chilipaprika
- 200 g kypsennettyjä tai säilöttyjä kidneypapuja
- 25 g majoneesia
- 1 tl savuchilijauhetta (esim. chipotle)
- 1 limetti
- 2 tl Kikkoman Teriyaki -marinadia
- 15 g tuoretta korianteria
- 25 g raastettua kovaa juustoa (esim. parmigiano)