Hae
Suodata
Meksikolainen maissisalaatti / Esquites
Bookmark
135 / 519

Meksikolainen maissisalaatti / Esquites

Tällä reseptillä valmistat helpon maissisalaatin. Voit lisätä salaattiin halutessasi mustapapuja. Salaatti sopii hyvin lisukkeeksi tacojen tai nachojen kanssa.

Meksikolainen maissisalaatti / Esquites
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 10 min
1893 kJ / 452 kcal
Fett / Rasva: 25,3 g
Protein / Proteiini: 16,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 36,3 g

Ainekset 2 annokselle

  • 2 rkl öljyä
  • 2 tuoretta maissintähkää tai 200 g pakastemaissia
  • 2 kevätsipulia
  • 1 tuore chilipaprika
  • 200 g kypsennettyjä tai säilöttyjä kidneypapuja
  • 25 g majoneesia
  • 1 tl savuchilijauhetta (esim. chipotle)
  • 1 limetti
  • 2 tl Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 15 g tuoretta korianteria
  • 25 g raastettua kovaa juustoa (esim. parmigiano)

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Irrota maissinjyvät tähkästä terävällä veitsellä tai sulata pakastemaissit.
  2. Ruskista maissia pannussa noin 4–5 minuutin ajan. Siirrä maissi kulhoon.
  3. Lisää hienonnetut kevätsipulit ja chili sekä pavut. Sekoita joukkoon majoneesi, chilijauhe, limetinmehu ja teriyakimarinadi. Lisää juuri ennen tarjoilua hienonnettua korianteria ja juustoraastetta. Koristele salaatti korianterinlehdillä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 10 min
1893 kJ / 452 kcal
Fett / Rasva: 25,3 g
Protein / Proteiini: 16,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 36,3 g

Ainekset 2 annokselle

  • 2 rkl öljyä
  • 2 tuoretta maissintähkää tai 200 g pakastemaissia
  • 2 kevätsipulia
  • 1 tuore chilipaprika
  • 200 g kypsennettyjä tai säilöttyjä kidneypapuja
  • 25 g majoneesia
  • 1 tl savuchilijauhetta (esim. chipotle)
  • 1 limetti
  • 2 tl Kikkoman Teriyaki -marinadia
  • 15 g tuoretta korianteria
  • 25 g raastettua kovaa juustoa (esim. parmigiano)