
23 / 162
Mehevä naudan sisäfilee makeassa soijakastikkeessa
Luonnollisesti valmistettu makea soijakastike
Pääruoat
Liha
Vihannekset
Japanilainen fuusiokeittiö
Meksikon keittiö
Kevät
Syksy
Talvi

542 kJ / 129 kcal
Fett / Rasva:
5.3 g
Protein / Proteiini:
1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
3.5 g
Ainekset 4 annokselle
- 300 g naudan sisäfileetä (tai entrecôtea)
- 1 rkl kasviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 3–4 ruohosipulin vartta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Leikkaa naudan sisäfilee 4–5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista viipaleet molemmin puolin. Kääri viipaleet alumiinifolioon ja anna vetäytyä. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paahda rapeiksi. Silppua ruohosipuli. Leikkaa fileepalat ohuiksi viipaleiksi ja nosta tarjoiluvadille. Kaada päälle Kikkoman-soijakastiketta riisille ja koristele paahdetuilla valkosipulisiivuilla ja ruohosipulilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
542 kJ / 129 kcal
Fett / Rasva:
5.3 g
Protein / Proteiini:
1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
3.5 g
Ainekset 4 annokselle
- 300 g naudan sisäfileetä (tai entrecôtea)
- 1 rkl kasviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 3–4 ruohosipulin vartta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.