Mausteiset tonnikala- ja lohirullat
Hae
Suodata
Mausteiset tonnikala- ja lohirullat
Bookmark
182 / 519

Mausteiset tonnikala- ja lohirullat

Kahdenlaisia herkullisia rullia tonnikalalla ja lohella, jotka maustetaan Kikkoman Kimchi -kastikkeella.

Mausteiset tonnikala- ja lohirullat
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
386 kJ / 92 kcal
Fett / Rasva: 5,4 g
Protein / Proteiini: 3,3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 7,2 g

Ainekset 16 annokselle

Mausteiseen tonnikalaan:

 

Mausteiseen loheen:

 

Kimchimajoneesiin (suhde 1:1):

 

Päälle:

  • Seesaminsiemeniä
  • Tobikoa (lentokalan mätiä)
  • Paprikajauhetta
  • Ruohosipulia tai vihanneskrassia
  • Ohuita sipuliviipaleita

 

Valmistusohje

  1. Mausteisia tonnikalarullia varten hienonna tonnikala ja sekoita kulhossa kimchi-kastikkeen ja seesamiöljyn kanssa. 
  2. Mausteisia lohirullia varten leikkaa 50 g lohta ohuiksi suikaleiksi ja sekoita kulhossa kimchi-kastikkeen ja seesamiöljyn kanssa. Leikkaa loppu 50 g lohta ohuiksi viipaleiksi.
  3. Pese vihannekset ja taputtele kuivaksi. Leikkaa kurkku ja keltainen paprika suikaleiksi. Leikkaa avokado ohuiksi viipaleiksi.
  4. Sekoita kimchimajoneesin ainekset keskenään.
  5. Laita työtasolle 1 nori-arkki.
  6. Levitä puolet keitetystä sushiriisistä arkin päälle märin sormin.
  7. Käännä ympäri.
  8. Mausteisia tonnikalarullia varten laita ¼ kimchimajoneesista levitetyn riisin keskelle raidaksi. Laita sitten lehtisalaatti, kurkku ja avokado sen päälle. Lisää lopuksi marinoitu tonnikala.
  9. Rullaa käsin ja laita päälle tuorekelmu. Muotoile tiukaksi rullaksi sushimaton avulla. 
  10. Poista sushimatto ja tuorekelmu.
  11. Leikkaa rullat varovasti kahdeksaan yhtä suureen palaan.
  12. Pyörittele palat kummaltakin puolelta seesaminsiemenissä.
  13. Mausteisia lohirullia varten laita työtasolle 1 nori-arkki.
  14. Levitä puolet keitetystä sushiriisistä arkin päälle märin sormin.
  15. Käännä ympäri.
  16. Laita ¼ kimchimajoneesista levitetyn riisin keskelle raidaksi. Laita sitten lehtisalaatti, kurkku ja keltainen paprika sen päälle. Lisää lopuksi marinoitu lohi.
  17. Rullaa käsin ja laita rullan päälle vuorotellen ohuita lohi- ja avokadosiivuja. Laita lopuksi päälle tuorekelmu. Muotoile tiukaksi rullaksi sushimaton avulla. 
  18. Poista sushimatto ja tuorekelmu.
  19. Leikkaa rullat varovasti kahdeksaan yhtä suureen palaan. 
  20. Tarjoa esimerkiksi vihanneskrassin ja tobikon sekä lopun kimchimajoneesin kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
386 kJ / 92 kcal
Fett / Rasva: 5,4 g
Protein / Proteiini: 3,3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 7,2 g

Ainekset 16 annokselle

Mausteiseen tonnikalaan:

 

Mausteiseen loheen:

 

Kimchimajoneesiin (suhde 1:1):

 

Päälle:

  • Seesaminsiemeniä
  • Tobikoa (lentokalan mätiä)
  • Paprikajauhetta
  • Ruohosipulia tai vihanneskrassia
  • Ohuita sipuliviipaleita