
34 / 277
Mausteiset ribsit omena-soijamarinadilla
Herkulliset ribsit ovat grillijuhlien vakioruokaa. Makeahko omena-soijamarinadi sopii hyvin porsaanlihalle ja siipikarjan lihalle.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Pääruoat
Liha
BBQ
Kesä

Valmistusaika
140 min
Valmistelu aika:
20 min
Marinointiaika:
60 min
Kokkausaika
60 min
4388 kJ / 1097 kcal
Fett / Rasva:
46 g
Protein / Proteiini:
118 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
55 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 kg porsaan ribsejä
- 250 ml Kikkomanin soijakastiketta
- 125 ml omenamehua
- 3 cm inkivääriä
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 tähtianis
- 3 kardemumman palkoa
- 1 laakerinlehti
- 3 kokonaista maustepippuria
- 1 kanelitanko
- 1 tl korianterin siemeniä
- ½ tl kuminan siemeniä
- 100 g fariinisokeria
Valmistusohje
- Laita soijakastike ja omenamehu kattilaan. Lisää mausteet sekä sokeri ja kiehauta. Lisää raastettu inkivääri ja murskattu valkosipuli. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.
- Poista ribseistä kalvot. Kaada marinadi ribsien päälle ja jätä ne marinoitumaan tunniksi.
- Grillaa ribsejä keskilämmöllä 10-15 minuuttia kummaltakin puolelta, sivele välillä marinadilla. Kääri sitten ribsit alumiinifolioon ja jatka kypsentämistä 30-40 minuuttia kunnes ribsit ovat mureita.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
140 min
Valmistelu aika:
20 min
Marinointiaika:
60 min
Kokkausaika
60 min
4388 kJ / 1097 kcal
Fett / Rasva:
46 g
Protein / Proteiini:
118 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
55 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 kg porsaan ribsejä
- 250 ml Kikkomanin soijakastiketta
- 125 ml omenamehua
- 3 cm inkivääriä
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 tähtianis
- 3 kardemumman palkoa
- 1 laakerinlehti
- 3 kokonaista maustepippuria
- 1 kanelitanko
- 1 tl korianterin siemeniä
- ½ tl kuminan siemeniä
- 100 g fariinisokeria