Hae
Suodata
Mausteiset ribsit omena-soijamarinadilla
Bookmark
8 / 95

Mausteiset ribsit omena-soijamarinadilla

Herkulliset ribsit ovat grillijuhlien vakioruokaa. Makeahko omena-soijamarinadi sopii hyvin porsaanlihalle ja siipikarjan lihalle.

Mausteiset ribsit omena-soijamarinadilla
Valmistusaika 140 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 60 min
Kokkausaika 60 min
4388 kJ / 1097 kcal
Fett / Rasva: 46 g
Protein / Proteiini: 118 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 55 g

Ainekset 2 annokselle

  • 1 kg porsaan ribsejä
  • 250 ml Kikkomanin soijakastiketta
  • 125 ml omenamehua
  • 3 cm inkivääriä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 tähtianis
  • 3 kardemumman palkoa
  • 1 laakerinlehti
  • 3 kokonaista maustepippuria
  • 1 kanelitanko
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • ½ tl kuminan siemeniä
  • 100 g fariinisokeria

Valmistusohje

  1. Laita soijakastike ja omenamehu kattilaan. Lisää mausteet sekä sokeri ja kiehauta. Lisää raastettu inkivääri ja murskattu valkosipuli. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.
  2. Poista ribseistä kalvot. Kaada marinadi ribsien päälle ja jätä ne marinoitumaan tunniksi.
  3. Grillaa ribsejä keskilämmöllä 10-15 minuuttia kummaltakin puolelta, sivele välillä marinadilla. Kääri sitten ribsit alumiinifolioon ja jatka kypsentämistä 30-40 minuuttia kunnes ribsit ovat mureita.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 140 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 60 min
Kokkausaika 60 min
4388 kJ / 1097 kcal
Fett / Rasva: 46 g
Protein / Proteiini: 118 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 55 g

Ainekset 2 annokselle

  • 1 kg porsaan ribsejä
  • 250 ml Kikkomanin soijakastiketta
  • 125 ml omenamehua
  • 3 cm inkivääriä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 tähtianis
  • 3 kardemumman palkoa
  • 1 laakerinlehti
  • 3 kokonaista maustepippuria
  • 1 kanelitanko
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • ½ tl kuminan siemeniä
  • 100 g fariinisokeria