Mausteinen kimchi-ramen sianlihan kanssa
Hae
Suodata
Mausteinen kimchi-ramen sianlihan kanssa
Bookmark
2 / 35

Mausteinen kimchi-ramen sianlihan kanssa

Tämä ramen on todella helppo ja nopea valmistaa Kikkomanin mausteisen chilikastikkeen ja Kikkomanin ramen-liemipohjan avulla. Voit säädellä ramenin tulisuutta oman makusi mukaan. Kotitekoinen kimchi tuo annokseen rouskuvaa rapeutta.

Mausteinen kimchi-ramen sianlihan kanssa
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 20 min
2573 kJ / 614 kcal
Fett / Rasva: 20,3 g
Protein / Proteiini: 29,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 71,7 g
Tyydyttynyt rasva: 20,3 g

Ainekset 2 annokselle

Kimchi-ramen liemipohja:

Valmistusohje

  1. Valmista kimchi ohjeen mukaa.
  2. Paista sianliha, kimchi ja sipuli Kikkomanin paahdetussa seesamiöljyssä ja mausta Kikkomanin soijakastikkeella.
  3. Keitä pinaatti.
  4. Keitä kananmunat haluamasi kypsyisiksi.
  5. Leikkaa kevätsipuli pieniksi paloiksi.
  6. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Kiehauta kattilassa n. 420 ml vettä. Sekoita joukkoon 30 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa ja 60 ml Kikkomanin mausteista chilikastiketta kimchille.
  8. Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.
  9. Laita paistettu kimchi-sianlihaseos sekä keitetty pinaatti nuudelien päälle ja koristele keitto kananmunilla ja kevätsipulilla.
  10. Ripottele keiton päälle chilihiutaleita.
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 20 min
2573 kJ / 614 kcal
Fett / Rasva: 20,3 g
Protein / Proteiini: 29,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 71,7 g
Tyydyttynyt rasva: 20,3 g

Ainekset 2 annokselle

Kimchi-ramen liemipohja: