
22 / 277
Mausteinen jugurttimarinadi
Tämä tuoksuva ja kevyesti maustettu marinadi sopii täydellisesti lihan mureuttamiseen ennen grillausta. Se sopii hyvin myös kalalle.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
BBQ
Kesä
Valmisteluaikaa < 20 min

Valmistelu aika:
5 min
Marinointiaika:
30 min
3252 kJ / 775 kcal
Fett / Rasva:
6,3 g
Protein / Proteiini:
37,5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
139,3 g
Ainekset
- 160 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 120 g hunajaa
- 25 g raastettua inkivääriä
- 200 g raastettua sipulia
- 20 g curryjauhetta
- 400 g maustamatonta jugurttia
Valmistusohje
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja käytä lihan marinadina.
- Anna lihan marinoitua useiden tuntien ajan tai yön yli (naudanliha ja porsaanliha vaativat pidemmän ajan, kana ja kala lyhyemmän ajan).
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistelu aika:
5 min
Marinointiaika:
30 min
3252 kJ / 775 kcal
Fett / Rasva:
6,3 g
Protein / Proteiini:
37,5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
139,3 g
Ainekset
- 160 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 120 g hunajaa
- 25 g raastettua inkivääriä
- 200 g raastettua sipulia
- 20 g curryjauhetta
- 400 g maustamatonta jugurttia