
28 / 95
Maukas tattarikulho, paahdettua porsaan sisäfileetä ja paprika-pippurikastiketta
Tattari on erittäin ravitseva siemen, jossa on samanlainen pähkinäinen maku ja tuntu kuin tummassa riisissä. Helppo ateria, joka sisältää mehukasta porsaanlihaa sekä makeaa ja savunmakuista pippurikastiketta, on terveellinen ja täyttävä päivällinen.

Valmistusaika
55 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
40 min
3117 kJ / 745 kcal
Fett / Rasva:
39,5 g
Protein / Proteiini:
47,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
46,0 g
Ainekset 2 annokselle
- 100 g tattaria
- 300 g porsaan sisäfileetä
- ½ teelusikallista jauhettua paprikaa
- ½ teelusikallista kuivattua oreganoa
- ½ teelusikallista kuivattua timjamia
- 1 teelusikallinen luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 2 ruokalusikallista öljyä
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 50 g sipulia
- 150 g punaista paprikaa
- 150 g kesäkurpitsaa
- 200 g tomaattipyrettä
- 1,5 ruokalusikallista luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 1 teelusikallinen tulista paprikajauhetta
- ½ teelusikallista pippurijauhetta
- 1 ruokalusikallinen hienonnettua persiljaa
- 20 g kurpitsansiemeniä
- 20 g auringonkukansiemeniä
Valmistusohje
- Kuullota silputtu sipuli öljyssä. Lisää pestyt ja kuutioidut vihannekset. Paista pehmeiksi, lisää vettä (noin 1 cm vihannesten yläpuolelle), lisää tomaattipyre, Kikkoman-soijakastike, mausteet ja persilja. Peitä ja hauduta 30 minuuttia välillä sekoittaen.
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Sivele porsaan sisäfileeseen Kikkoman-soijakastiketta, paprikaa ja yrttejä ja paista lyhyesti joka puolelta. Laita uunivuokaan ja anna paistua 20 minuuttia.
- Keitä sillä välin tattariryynit pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Jaa kulhoihin, lisää annos paprikakastiketta, viipaloitua porsasta ja ripottele päälle siemeniä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
55 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
40 min
3117 kJ / 745 kcal
Fett / Rasva:
39,5 g
Protein / Proteiini:
47,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
46,0 g
Ainekset 2 annokselle
- 100 g tattaria
- 300 g porsaan sisäfileetä
- ½ teelusikallista jauhettua paprikaa
- ½ teelusikallista kuivattua oreganoa
- ½ teelusikallista kuivattua timjamia
- 1 teelusikallinen luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 2 ruokalusikallista öljyä
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 50 g sipulia
- 150 g punaista paprikaa
- 150 g kesäkurpitsaa
- 200 g tomaattipyrettä
- 1,5 ruokalusikallista luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 1 teelusikallinen tulista paprikajauhetta
- ½ teelusikallista pippurijauhetta
- 1 ruokalusikallinen hienonnettua persiljaa
- 20 g kurpitsansiemeniä
- 20 g auringonkukansiemeniä