
Mangotäytteiset teriyaki-ankka-pinchot

Ainekset 10 annokselle
- 3 nahallista ankan rintafileetä
- 55 ml Kikkoman Teriyaki -marinadia
- 2 tl sinapinsiemeniä
- 30 g piparjuuritahnaa
- 150 g kermaviiliä
- suolaa, vastajauhettua pippuria
- 1/2 mango
- 2 rkl kasviöljyä
- 1 patonki
- 3-4 kirvelin vartta
Valmistusohje
Taputtele ankan rintafileet talouspaperilla kuiviksi, poista kalvot ja leikkaa nahkapuolelle viiltoja. Nosta rintafileet pakastepussiin, lisää pussiin 45 ml Kikkoman Teriyaki -marinadia ja kääntele fileitä marinadissa. Sulje pussi ilmatiiviisti ja anna marinoitua jääkaapissa n. 2–3 tuntia. Sekoita sinapinsiemenet ja loput Kikkoman Teriyaki -marinadista keskenään ja nosta sivuun odottamaan.
Nosta pakastepussi 62-asteiseen vesihauteeseen ja kypsennä n. 40 minuuttia. Sekoita piparjuuritahna ja kermaviili keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori mango ja leikkaa lohkoiksi.
Valuta marinadi pois ankan rintafileistä, taputtele fileet talouspaperilla kuiviksi ja paista kuumassa öljyssä. Leikkaa patongista viistoja viipaleita ja levitä päälle piparjuuri-kermaviiliseosta. Leikkaa ankan rintafileet ohuiksi siivuiksi ja kääri siivut mangolohkojen ympärille. Aseta mangotäytteiset teriyaki-ankkakääröt patonkiviipaleiden päälle ja pistä kiinni hammastikulla. Koristele teriyaki-ankka-pinchot kirvelillä ja seesaminsiemenillä ja tarjoa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 10 annokselle
- 3 nahallista ankan rintafileetä
- 55 ml Kikkoman Teriyaki -marinadia
- 2 tl sinapinsiemeniä
- 30 g piparjuuritahnaa
- 150 g kermaviiliä
- suolaa, vastajauhettua pippuria
- 1/2 mango
- 2 rkl kasviöljyä
- 1 patonki
- 3-4 kirvelin vartta