Hae
Suodattaa
Mango-porkkanasalaatti
Bookmark
193 / 370

Mango-porkkanasalaatti

Raikas ja hedelmäinen kesäsalaatti herkullisella vinaigrettella, joka sisältää Kikkomanin soijakastiketta, omenamehua ja vaahterasiirappia. Täydellinen lisuke grilliruoille.

Mango-porkkanasalaatti
Valmistusaika 10 min
Valmistelu aika: 10 min
625 kJ / 149 kcal
Rasva: 5.3 g
Protein / Proteiini: 3.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 18.1 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 mango
  • 1 roomansalaatti (tai 2 pikkusalaattia)
  • 2 porkkanaa
  • 100 g ituja
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 2–3 ruokalusikallista valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1 dl omenamehua
  • 2–3 ruokalusikallista Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1–2 teelusikallista vaahterasiirappia
  • vastajauhettua pippuria

Valmistusohje

Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha kivestä irti. Viipaloi mangon hedelmäliha ohuiksi siivuiksi. Viipaloi, pese ja kuivaa salaatti. Pese ja kuori porkkanat ja höylää ne ohuiksi siivuiksi kuorimaveitsellä. Pese idut tarvittaessa.

Valmista kastike sekoittamalla tehosekoittimessa 4 ruokalusikallista viipaloitua mangoa, oliiviöljy, viinietikka, omenamehu, soijakastike ja vaahterasiirappi. Mausta pippurilla. Lisää kastike salaattiin ja sekoita ennen tarjoilua. 

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 10 min
Valmistelu aika: 10 min
625 kJ / 149 kcal
Rasva: 5.3 g
Protein / Proteiini: 3.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 18.1 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 mango
  • 1 roomansalaatti (tai 2 pikkusalaattia)
  • 2 porkkanaa
  • 100 g ituja
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 2–3 ruokalusikallista valkoista balsamiviinietikkaa
  • 1 dl omenamehua
  • 2–3 ruokalusikallista Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1–2 teelusikallista vaahterasiirappia
  • vastajauhettua pippuria