
Mango-porkkanasalaatti
Raikas ja hedelmäinen kesäsalaatti herkullisella vinaigrettella, joka sisältää Kikkomanin soijakastiketta, omenamehua ja vaahterasiirappia. Täydellinen lisuke grilliruoille.

Ainekset 4 annokselle
- 1 mango
- 1 roomansalaatti (tai 2 pikkusalaattia)
- 2 porkkanaa
- 100 g ituja
- 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
- 2–3 ruokalusikallista valkoista balsamiviinietikkaa
- 1 dl omenamehua
- 2–3 ruokalusikallista Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1–2 teelusikallista vaahterasiirappia
- vastajauhettua pippuria
Valmistusohje
Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha kivestä irti. Viipaloi mangon hedelmäliha ohuiksi siivuiksi. Viipaloi, pese ja kuivaa salaatti. Pese ja kuori porkkanat ja höylää ne ohuiksi siivuiksi kuorimaveitsellä. Pese idut tarvittaessa.
Valmista kastike sekoittamalla tehosekoittimessa 4 ruokalusikallista viipaloitua mangoa, oliiviöljy, viinietikka, omenamehu, soijakastike ja vaahterasiirappi. Mausta pippurilla. Lisää kastike salaattiin ja sekoita ennen tarjoilua.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 mango
- 1 roomansalaatti (tai 2 pikkusalaattia)
- 2 porkkanaa
- 100 g ituja
- 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
- 2–3 ruokalusikallista valkoista balsamiviinietikkaa
- 1 dl omenamehua
- 2–3 ruokalusikallista Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 1–2 teelusikallista vaahterasiirappia
- vastajauhettua pippuria