Hae
Suodattaa
Maki
Bookmark
186 / 426

Maki

Maki
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
619 kJ / 147 kcal

Ainekset 4 annokselle

Tarjoiluun:

Valmistusohje

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Levitä työpöydälle makirullien käärimiseen tarkoitettu bambumatto tai pala kelmua.

Aseta merileväarkki matolle tai kelmulle kiiltävä puoli alaspäin. Painele kostutetuin käsin noin puolen sentin paksuinen kerros riisiä leväarkille. Jätä noin sentin kaitale vapaaksi ulommaiseen reunaan. Leikkaa täyte (esim.) kurkku ohuiksi suikaleiksi ja asettele niitä levyn etureunaan. Sipaise päälle hiukan wasabia. Rullaa levy kääretortun tapaan bambualustan tai kelmun avulla ja kiedo käärö kelmuun. Anna vetäytyä kylmässä. Leikkaa rullasta parin sentin paksuisia viipaleita.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
619 kJ / 147 kcal

Ainekset 4 annokselle

Tarjoiluun: