Makean tahmeat, paahdetut kanankoivet ja linssimuhennos
Hae
Suodata
Makean tahmeat, paahdetut kanankoivet ja linssimuhennos
Bookmark
23 / 85

Makean tahmeat, paahdetut kanankoivet ja linssimuhennos

Makeansuolainen makuelämys: Kikkoman-soijakastikkeella, paprikalla ja hunajalla marinoituja kanankoipia ja herkullista linssimuhennosta.

Makean tahmeat, paahdetut kanankoivet ja linssimuhennos
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
3152 kJ / 751 kcal
Fett / Rasva: 31,3 g
Protein / Proteiini: 51,7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 52,9 g

Ainekset 4 annokselle

Kanankoipiin

  • 4 kanankoipea 
  • 2 sipulia 
  • 200 ml kuivaa valkoviiniä 
  • 6 rkl Kikkoman-soijakastiketta 
  • 2 laakerinlehteä 
  • 2 rkl rapsiöljyä 
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 rkl hunajaa

Linssimuhennokseen 

  • 200 g ruskeita linssejä 
  • 3 rkl rapsiöljyä 
  • 500 ml kasvislientä 
  • 5 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • 150 g kuorittuja perunoita 
  • 100 g pekonikuutioita 
  •  200 g kuorittuja bataatteja 
  • 150 g tuoreita vihreitä papuja 
  • 1 rosmariinin oksa
  • 1 valkosipulinkynsi

 

Valmistusohje

  1. Huuhtele linssit ja liota kylmässä vedessä. Huuhtele ja kuivaa rosmariini.
  2. Kuori perunat ja bataatti. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Huuhtele ja kuivaa pavut. Leikkaa noin 2 cm:n pituisiksi paloiksi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna rosmariini.
  4. Kuumenna pannussa 3 rkl rapsiöljyä ja ruskista pekoni. Valuta liotetut linssit ja lisää pekonin sekaan. Lisää perunat, bataatit, rosmariini, valkosipuli ja pavut. Lisää kasvisliemi ja 5 rkl Kikkoman-soijakastiketta. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuutin ajan. Ota pannu levyltä. 
  5. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  6. Sekoita 2 rkl rapsiöljyä, 4 rkl Kikkoman-soijakastiketta, paprikajauhe ja hunaja. Kuori sipulit ja puolita. Marinoi kanankoivet ja sipulit soijakastike-paprikamarinadissa. Laita uunivuoassa uuniin. 
  7. Paahda kanankoipia uunissa noin 5 minuutin ajan. Lisää sitten valkoviini, 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta ja 2 laakerinlehteä. 

    Peitä uunivuoka ja kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan. Poista kansi uunivuoasta ja anna kanankoipien saada vielä väriä 15 minuutin ajan. Tarjoa linssimuhennoksen kanssa.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
3152 kJ / 751 kcal
Fett / Rasva: 31,3 g
Protein / Proteiini: 51,7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 52,9 g

Ainekset 4 annokselle

Kanankoipiin

  • 4 kanankoipea 
  • 2 sipulia 
  • 200 ml kuivaa valkoviiniä 
  • 6 rkl Kikkoman-soijakastiketta 
  • 2 laakerinlehteä 
  • 2 rkl rapsiöljyä 
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 rkl hunajaa

Linssimuhennokseen 

  • 200 g ruskeita linssejä 
  • 3 rkl rapsiöljyä 
  • 500 ml kasvislientä 
  • 5 rkl Kikkoman-soijakastiketta
  • 150 g kuorittuja perunoita 
  • 100 g pekonikuutioita 
  •  200 g kuorittuja bataatteja 
  • 150 g tuoreita vihreitä papuja 
  • 1 rosmariinin oksa
  • 1 valkosipulinkynsi