Makean mausteinen naudanlihabowl

kokonaisaika 35 min
35 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
300 g
riisiä
1 ½ rkl
öljyä
2 
sipulia siivuina
500 g
naudan minuuttipihvejä ohuiksi suikaleiksi leikattuna
1 rkl
hienoksi raastettua inkivääriä
1 
valkosipulinkynsi hienoksi raastettuna
1 
punainen chilipalko (poista siemenet ja hienonna)
2 tl
maissitärkkelystä
2 rkl
hillottua inkivääriä (sushi-inkivääri)
2 
kevätsipulia (leikkaa ensin 2,5 cm:n pituisiksi paloiksi ja sitten pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi)
Ravintosisältö (per annos): 2163 kJ  /  516 kcal
9 g Rasva
35,9 g Proteiini
76,4 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, kaada neste pois ja pidä riisi lämpimänä. 

Vaihe 2

Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa tai wokkipannussa ja paista sipulisiivuja n. 3–4 minuuttia, kunnes ne alkavat pehmetä. Sekoita joukkoon lihasuikaleet ja paista minuutin ajan. Lisää joukkoon inkivääri, valkosipuli, punainen chili, gluteeniton Teriyaki-marinadi sekä 1 dl vettä. Kiehauta.

Vaihe 3

Nosta pannusta 1–2 rkl kuumaa kastiketta erilliseen kulhoon ja sekoita joukkoon maissitärkkelys. Kaada tahnamainen seos takaisin pannulle ja anna kiehua vielä minuutti, jotta kastike paksuuntuu.

Vaihe 4

Annostele riisi neljään kulhoon ja nosta päälle kauhallinen naudanlihakastiketta. Ripottele päälle lopuksi hillottua inkivääriä ja kevätsipulia. 

Resepti-ID: 468

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, kaada neste pois ja pidä riisi lämpimänä. 

Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa tai wokkipannussa ja paista sipulisiivuja n. 3–4 minuuttia, kunnes ne alkavat pehmetä. Sekoita joukkoon lihasuikaleet ja paista minuutin ajan. Lisää joukkoon inkivääri, valkosipuli, punainen chili, gluteeniton Teriyaki-marinadi sekä 1 dl vettä. Kiehauta.

Nosta pannusta 1–2 rkl kuumaa kastiketta erilliseen kulhoon ja sekoita joukkoon maissitärkkelys. Kaada tahnamainen seos takaisin pannulle ja anna kiehua vielä minuutti, jotta kastike paksuuntuu.

Annostele riisi neljään kulhoon ja nosta päälle kauhallinen naudanlihakastiketta. Ripottele päälle lopuksi hillottua inkivääriä ja kevätsipulia. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.