
37 / 101
Maissihiutaleilla kuorrutettu lohi inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
2694 kJ / 643 kcal
Fett / Rasva:
35.5 g
Protein / Proteiini:
29.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
49.5 g
Ainekset 10 annokselle
- 400 g lohifileetä (sushilaatu)
- suolaa, vastajauhettua pippuria
- 2–3 rkl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- 100 g maissihiutaleita
- 4 rkl kasviöljyä
- 2 dl Kikkomanin inkiväärillä maustettua teriyaki-kastiketta
- 40 g voita
Valmistusohje
- Taputtele lohifilee kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 2,5 cm:n levyisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääntele lohipalat jauhoissa. Vatkaa kananmunat ja kääntele lohipaloja ensin vatkatussa munassa ja sitten maissihiutaleissa. Painele maissihiutaleita tarvittaessa hieman loheen kiinni.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja n. 1–2 minuuttia jokaiselta puolelta.
- Lämmitä inkiväärillä maustettu teriyaki-kastike, lisää joukkoon voi ja anna sen sulaa. Jaa kastike lautasille ja nostele kastikkeen joukkoon lohipaloja. Halutessasi voit koristella annokset ananaskirsikoilla sekä tarjoilla mangoldisalaatin kanssa.
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
2694 kJ / 643 kcal
Fett / Rasva:
35.5 g
Protein / Proteiini:
29.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
49.5 g
Ainekset 10 annokselle
- 400 g lohifileetä (sushilaatu)
- suolaa, vastajauhettua pippuria
- 2–3 rkl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- 100 g maissihiutaleita
- 4 rkl kasviöljyä
- 2 dl Kikkomanin inkiväärillä maustettua teriyaki-kastiketta
- 40 g voita