Maissihiutaleilla kuorrutettu lohi inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa
Hae
Suodattaa
Maissihiutaleilla kuorrutettu lohi inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa
Bookmark
37 / 101

Maissihiutaleilla kuorrutettu lohi inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa

Maissihiutaleilla kuorrutettu lohi inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
2694 kJ / 643 kcal
Fett / Rasva: 35.5 g
Protein / Proteiini: 29.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 49.5 g

Ainekset 10 annokselle

  • 400 g lohifileetä (sushilaatu)
  • suolaa, vastajauhettua pippuria
  • 2–3 rkl vehnäjauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 100 g maissihiutaleita
  • 4 rkl kasviöljyä
  • 2 dl Kikkomanin inkiväärillä maustettua teriyaki-kastiketta
  • 40 g voita

Valmistusohje

  1. Taputtele lohifilee kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 2,5 cm:n levyisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääntele lohipalat jauhoissa. Vatkaa kananmunat ja kääntele lohipaloja ensin vatkatussa munassa ja sitten maissihiutaleissa. Painele maissihiutaleita tarvittaessa hieman loheen kiinni.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja n. 1–2 minuuttia jokaiselta puolelta.
  3. Lämmitä inkiväärillä maustettu teriyaki-kastike, lisää joukkoon voi ja anna sen sulaa. Jaa kastike lautasille ja nostele kastikkeen joukkoon lohipaloja. Halutessasi voit koristella annokset ananaskirsikoilla sekä tarjoilla mangoldisalaatin kanssa.
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
2694 kJ / 643 kcal
Fett / Rasva: 35.5 g
Protein / Proteiini: 29.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 49.5 g

Ainekset 10 annokselle

  • 400 g lohifileetä (sushilaatu)
  • suolaa, vastajauhettua pippuria
  • 2–3 rkl vehnäjauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 100 g maissihiutaleita
  • 4 rkl kasviöljyä
  • 2 dl Kikkomanin inkiväärillä maustettua teriyaki-kastiketta
  • 40 g voita