
8 / 277
Maissi-fetasalaatti marjojen kera
Grillatusta maissista, marjoista ja raikkaasta mintusta saat ihanan lisukkeen grillatulle lihalle ja kalalle.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Salaatit
Vihannekset
Kasvisruoat
BBQ
Kesä

Valmistusaika
45 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
30 min
3948 kJ / 987 kcal
Fett / Rasva:
56 g
Protein / Proteiini:
31 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
94 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 maissintähkä
- 1 avokado
- 140 g mustikoita ja mansikoita
- ½ kurkku
- 1 pieni punasipuli
- kourallinen pinaattia
- kourallinen tuoreita korianterin lehtiä
- kourallinen tuoreita basilikan lehtiä (mielellään thaibasilikaa)
- kourallinen persiljaa
- 50 g fetajuustoa
- 1 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 1 rkl oliiviöljyä
Kastike:
- 100 ml Kikkomanin soijakastiketta
- kukkurainen ruokalusikallinen hunajaa
- 1-2 rkl sitruunamehua
- 70 ml oliiviöljyä
- Tabascoa (valinnainen)
Valmistusohje
- Kastike: kaada Kikkomanin soijakastike kulhoon, lisää hunaja, oliiviöljy sekä sitruunamehu ja sekoita hyvin. Jos haluat, lisää hiukan Tabascoa.
- Pirskottele maissin päälle Kikkomanin soijakastiketta ja oliiviöljyä. Kääri maissi alumiinifolioon ja grillaa sitä 30 minuuttia, käännellen aina välillä. Irrota maissinjyvät veitsellä tähkästä.
- Leikkaa avocado isoiksi kuutioiksi.
- Leikkaa kurkku pitkittäin neljään osaan ja viipaloi ne.
- Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi.
- Laita huuhdeltu pinaatti isoon kulhoon. Lisää joukkoon maissi, marjat, avokado, kurkku ja yrtit. Sekoita varovasti. Asettele seos lautasille, ja koristele fetajuustolla ja kastikkeella.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
45 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
30 min
3948 kJ / 987 kcal
Fett / Rasva:
56 g
Protein / Proteiini:
31 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
94 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 maissintähkä
- 1 avokado
- 140 g mustikoita ja mansikoita
- ½ kurkku
- 1 pieni punasipuli
- kourallinen pinaattia
- kourallinen tuoreita korianterin lehtiä
- kourallinen tuoreita basilikan lehtiä (mielellään thaibasilikaa)
- kourallinen persiljaa
- 50 g fetajuustoa
- 1 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 1 rkl oliiviöljyä
Kastike:
- 100 ml Kikkomanin soijakastiketta
- kukkurainen ruokalusikallinen hunajaa
- 1-2 rkl sitruunamehua
- 70 ml oliiviöljyä
- Tabascoa (valinnainen)