Hae
Suodata
Maissi-fetasalaatti marjojen kera
Bookmark
7 / 287

Maissi-fetasalaatti marjojen kera

Grillatusta maissista, marjoista ja raikkaasta mintusta saat ihanan lisukkeen grillatulle lihalle ja kalalle.

Maissi-fetasalaatti marjojen kera
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 15 min
Kokkausaika 30 min
3948 kJ / 987 kcal
Fett / Rasva: 56 g
Protein / Proteiini: 31 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 94 g

Ainekset 2 annokselle

  • 1 maissintähkä
  • 1 avokado
  • 140 g mustikoita ja mansikoita
  • ½ kurkku
  • 1 pieni punasipuli
  • kourallinen pinaattia
  • kourallinen tuoreita korianterin lehtiä
  • kourallinen tuoreita basilikan lehtiä (mielellään thaibasilikaa)
  • kourallinen persiljaa
  • 50 g fetajuustoa
  • 1 rkl Kikkomanin soijakastiketta
  • 1 rkl oliiviöljyä

Kastike:

  • 100 ml Kikkomanin soijakastiketta
  • kukkurainen ruokalusikallinen hunajaa 
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 70 ml oliiviöljyä
  • Tabascoa (valinnainen)

Valmistusohje

  1. Kastike: kaada Kikkomanin soijakastike kulhoon, lisää hunaja, oliiviöljy sekä sitruunamehu ja sekoita hyvin. Jos haluat, lisää hiukan Tabascoa.
  2. Pirskottele maissin päälle Kikkomanin soijakastiketta ja oliiviöljyä. Kääri maissi alumiinifolioon ja grillaa sitä 30 minuuttia, käännellen aina välillä. Irrota maissinjyvät veitsellä tähkästä. 
  3. Leikkaa avocado isoiksi kuutioiksi.
  4. Leikkaa kurkku pitkittäin neljään osaan ja viipaloi ne.
  5. Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi.
  6. Laita huuhdeltu pinaatti isoon kulhoon. Lisää joukkoon maissi, marjat, avokado, kurkku ja yrtit. Sekoita varovasti. Asettele seos lautasille, ja koristele fetajuustolla ja kastikkeella.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 15 min
Kokkausaika 30 min
3948 kJ / 987 kcal
Fett / Rasva: 56 g
Protein / Proteiini: 31 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 94 g

Ainekset 2 annokselle

  • 1 maissintähkä
  • 1 avokado
  • 140 g mustikoita ja mansikoita
  • ½ kurkku
  • 1 pieni punasipuli
  • kourallinen pinaattia
  • kourallinen tuoreita korianterin lehtiä
  • kourallinen tuoreita basilikan lehtiä (mielellään thaibasilikaa)
  • kourallinen persiljaa
  • 50 g fetajuustoa
  • 1 rkl Kikkomanin soijakastiketta
  • 1 rkl oliiviöljyä

Kastike:

  • 100 ml Kikkomanin soijakastiketta
  • kukkurainen ruokalusikallinen hunajaa 
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 70 ml oliiviöljyä
  • Tabascoa (valinnainen)