Hae
Suodata
Lohivartaat ja dippikastike
Bookmark
258 / 519

Lohivartaat ja dippikastike

Lohivartaat ja dippikastike
Valmistusaika 140 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 120 min
857 kJ / 204 kcal
Fett / Rasva: 13.4 g
Protein / Proteiini: 16.7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 3.6 g

Ainekset 8 annokselle

Teriyaki-dippi:

Chili-majoneesidippi:

  • 4 rkl kevytmajoneesia
  • 1 rkl chilikastiketta

 

 

Valmistusohje

Nosta lohikuutiot kulhoon ja kaada päälle gluteeniton Teriyaki-marinadi. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Anna grillitikkujen liota vedessä marinoinnin ajan.

Dippikastikkeiden valmistus: Sekoita 1 rkl gluteenitonta Teriyaki-marinadia, raastettu inkivääri ja wasabitahna tahnamaiseksi seokseksi. Kaada joukkoon vähitellen loput gluteenittomasta Teriyaki-marinadista sekä limetin mehu. Valmista chili-majoneesidippi sekoittamalla majoneesi ja chilikastike keskenään erillisessä kulhossa.

Työnnä jokaiseen grillitikkuun 3 lohikuutiota. Kuumenna grilli tai grillipannu ja paista vartaita jokaiselta puolelta 3 minuuttia. Tarjoile paistetut vartaat dippikastikkeen kanssa. Tarjoa lisäksi sitruunalohkoja, joista jokainen voi puristaa mehua kalan päälle. Halutessasi voit ripotella dippikastikkeiden päälle kevätsipulia. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 140 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 120 min
857 kJ / 204 kcal
Fett / Rasva: 13.4 g
Protein / Proteiini: 16.7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 3.6 g

Ainekset 8 annokselle

Teriyaki-dippi:

Chili-majoneesidippi:

  • 4 rkl kevytmajoneesia
  • 1 rkl chilikastiketta