Salmon Tartar Steaks with Ponzu & Radish Dip

kokonaisaika 20 min
15 min esivalmistelut
5 min valmistus

Ainekset

2 annosta
200 g
tuoretta lohifileetä (ruodoton ja nahaton)
suolaa
2 
pientä valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
80 g
retikkaa
 ½ 
kevätsipuli
chilihiutaleita
Ravintosisältö (per annos): 1141 kJ  /  273 kcal
16,6 g Rasva
21,4 g Proteiini
8,1 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Taputtele lohifileet kuiviksi talouspaperilla ja suolaa kevyesti. Kuori valkosipulinkynsi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannulla 1 tl öljyä ja paista valkosipuliviipaleet rapeiksi. Kuori ja huuhtele retikka, raasta hienoksi ja sekoita Ponzu-sitrussoijakastikkeen joukkoon. Puhdista ja huuhtele kevätsipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.

Vaihe 2

Kuumenna loput öljystä pannulla ja paista lohta molemmin puolin n. 30 sekunnin ajan. Nosta lohi pois pannulta, anna hieman jäähtyä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nostele lohiviipaleet lautasille ja koristele rapealla valkosipulilla. Ripottele päälle chilihiutaleita ja kevätsipulia ja tarjoa Ponzu-retikkadipin kanssa.

Vaihe 3

Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana.

Resepti-ID: 201

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Taputtele lohifileet kuiviksi talouspaperilla ja suolaa kevyesti. Kuori valkosipulinkynsi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannulla 1 tl öljyä ja paista valkosipuliviipaleet rapeiksi. Kuori ja huuhtele retikka, raasta hienoksi ja sekoita Ponzu-sitrussoijakastikkeen joukkoon. Puhdista ja huuhtele kevätsipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.

Kuumenna loput öljystä pannulla ja paista lohta molemmin puolin n. 30 sekunnin ajan. Nosta lohi pois pannulta, anna hieman jäähtyä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nostele lohiviipaleet lautasille ja koristele rapealla valkosipulilla. Ripottele päälle chilihiutaleita ja kevätsipulia ja tarjoa Ponzu-retikkadipin kanssa.

Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.