Lohitartarpihvit ja Ponzu-retikkadippi
Hae
Suodattaa
Lohitartarpihvit ja Ponzu-retikkadippi
Bookmark
43 / 56

Lohitartarpihvit ja Ponzu-retikkadippi

Lohitartarpihvit ja Ponzu-retikkadippi
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1141 kJ / 273 kcal
Rasva: 16.6 g
Protein / Proteiini: 21.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 8.1 g

Ainekset 2 annokselle

  • 200 g tuoretta lohifileetä (ruodoton ja nahaton)
  • suolaa
  • 2 pientä valkosipulinkynttä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 80 g retikkaa
  • 1/2 kevätsipuli
  • 0,5 dl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • chilihiutaleita

Valmistusohje

Taputtele lohifileet kuiviksi talouspaperilla ja suolaa kevyesti. Kuori valkosipulinkynsi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannulla 1 tl öljyä ja paista valkosipuliviipaleet rapeiksi. Kuori ja huuhtele retikka, raasta hienoksi ja sekoita Ponzu-sitrussoijakastikkeen joukkoon. Puhdista ja huuhtele kevätsipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.

Kuumenna loput öljystä pannulla ja paista lohta molemmin puolin n. 30 sekunnin ajan. Nosta lohi pois pannulta, anna hieman jäähtyä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nostele lohiviipaleet lautasille ja koristele rapealla valkosipulilla. Ripottele päälle chilihiutaleita ja kevätsipulia ja tarjoa Ponzu-retikkadipin kanssa.

Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1141 kJ / 273 kcal
Rasva: 16.6 g
Protein / Proteiini: 21.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 8.1 g

Ainekset 2 annokselle

  • 200 g tuoretta lohifileetä (ruodoton ja nahaton)
  • suolaa
  • 2 pientä valkosipulinkynttä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 80 g retikkaa
  • 1/2 kevätsipuli
  • 0,5 dl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • chilihiutaleita