Hae
Suodattaa
Lohitartar blineille
Bookmark
42 / 56

Lohitartar blineille

Lohitartar blineille
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
536 kJ / 128 kcal
Rasva: 4.5 g
Protein / Proteiini: 6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 15.9 g

Ainekset 4 annokselle

  • 150 g tuoretta lohifileetä
  • 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • ½ päärynä
  • 2 salottisipulia
  • 2–3 tuoreen korianterin tai persiljan vartta
  • 20 bliniä
  • 50 g tuorejuustoa
  • 30 g lohen mätiä
  • 2–3 tuoreen kirvelin vartta

Valmistusohje

Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi, mausta soijakastikkeella ja aseta jääkaappiin n. 30 minuutiksi. Kuori ja paloittele päärynä ja salottisipulit pieneksi silpuksi. Hienonna korianteri. Paloittele soijakastikkeella maustetut lohisiivut pieniksi paloiksi ja sekoita päärynän, sipuleiden ja korianterin joukkoon. Levitä blinien päälle ensin tuorejuustoa ja sen päälle lohitartaria. Koristele blinit lohen mädillä ja kirvelillä. Pirskottele päälle muutama tippa soijakastiketta juuri ennen ruokailua.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
536 kJ / 128 kcal
Rasva: 4.5 g
Protein / Proteiini: 6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 15.9 g

Ainekset 4 annokselle

  • 150 g tuoretta lohifileetä
  • 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • ½ päärynä
  • 2 salottisipulia
  • 2–3 tuoreen korianterin tai persiljan vartta
  • 20 bliniä
  • 50 g tuorejuustoa
  • 30 g lohen mätiä
  • 2–3 tuoreen kirvelin vartta