Hae
Suodattaa
Bookmark
84 / 88

Lohitartar blineille

Valmistelu aika: 45 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 536 kJ / 128 kcal

Ainekset 4 annoksille

  • 150 g tuoretta lohifileetä
  • 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • ½ päärynä
  • 2 salottisipulia
  • 2–3 tuoreen korianterin tai persiljan vartta
  • 20 bliniä
  • 50 g tuorejuustoa
  • 30 g lohen mätiä
  • 2–3 tuoreen kirvelin vartta

Valmistautuminen

Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi, mausta soijakastikkeella ja aseta jääkaappiin n. 30 minuutiksi. Kuori ja paloittele päärynä ja salottisipulit pieneksi silpuksi. Hienonna korianteri. Paloittele soijakastikkeella maustetut lohisiivut pieniksi paloiksi ja sekoita päärynän, sipuleiden ja korianterin joukkoon. Levitä blinien päälle ensin tuorejuustoa ja sen päälle lohitartaria. Koristele blinit lohen mädillä ja kirvelillä. Pirskottele päälle muutama tippa soijakastiketta juuri ennen ruokailua.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille

  • 150 g tuoretta lohifileetä
  • 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • ½ päärynä
  • 2 salottisipulia
  • 2–3 tuoreen korianterin tai persiljan vartta
  • 20 bliniä
  • 50 g tuorejuustoa
  • 30 g lohen mätiä
  • 2–3 tuoreen kirvelin vartta