Hae
Suodattaa
Lohitäytteiset Bao Bun -sämpylät
Bookmark
35 / 56

Lohitäytteiset Bao Bun -sämpylät

Lohitäytteiset Bao Bun -sämpylät
Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 40 min
Marinointiaika: 30 min
1726 kJ / 412 kcal
Rasva: 19.9 g
Protein / Proteiini: 26.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 34.8 g

Ainekset 4 annokselle

Lohitäyte:

Kastike:

Täyte:

Valmistusohje

  1. Kuori valkosipuli ja silppua hienoksi. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita soijakastike, hunaja, seesamiöljy, inkivääri ja valkosipuli keskenään. Huuhtele lohifilee ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Sivele marinadia lohifileen pintaan ja nosta jääkaappiin n. 30 minuutiksi.
  2. Valmista kastike sekoittamalla majoneesi, chilikastike, soijakastike ja chilihiutaleet keskenään.
  3. Paista lohifileetä pinnoitetulla pannulla, kunnes filee hajoaa helposti paloiksi. Ota pannulle jäänyt marinadi talteen ja sekoita lohipalat marinadin joukkoon.
  4. Pese kurkku, leikkaa siivuiksi pituussuunnassa ja marinoi Ponzu-kastikkeessa. Pese salaatti ja kuivaa salaattilingossa. Levitä Bao Bun -sämpylöiden sisäpintaan kastiketta, täytä salaatilla, kurkkusiivuilla, lohipaloilla ja iduilla ja tarjoa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 40 min
Marinointiaika: 30 min
1726 kJ / 412 kcal
Rasva: 19.9 g
Protein / Proteiini: 26.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 34.8 g

Ainekset 4 annokselle

Lohitäyte:

Kastike:

Täyte: