
74 / 101
Lohitäytteiset Bao Bun -sämpylät

Valmistusaika
65 min
Valmistelu aika:
35 min
Marinointiaika:
30 min
1746 kJ / 417 kcal
Fett / Rasva:
18.2 g
Protein / Proteiini:
26.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
35.4 g
Ainekset 10 annokselle
Lohitäyte:
- 100 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 2 tl hunajaa
- 1,5 rkl seesamiöljyä
- 2 tl raastettua inkivääriä
- 25 g hienoksi silputtua valkosipulia
- 1 kg nahatonta lohifileetä
Kastike:
- 100 g majoneesia
- 100 ml makeaa chilikastiketta
- 3 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- chilihiutaleita (haluttaessa)
Täyte:
- 300 g kurkkua pitkinä siivuina
- 3 tl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 20 Bao Bun -sämpylää
- n. 200 g bataviasalaatin lehtiä
- 200 g ituja
Valmistusohje
- Sekoita soijakastike, hunaja, seesamiöljy, inkivääri ja valkosipuli keskenään, sivele marinadia lohifileiden pintaan ja anna marinoitua n. 30 minuuttia.
- Valmista kastike sekoittamalla majoneesi, chilikastike, soijakastike ja chilihiutaleet keskenään.
- Kypsennä lohifileitä yhdistelmähöyryuunissa 145 °C:ssa n. 20 minuuttia tai (kippi-)pannulla öljyssä, kunnes fileet hajoavat helposti paloiksi. Ota paistamisesta jäljelle jäänyt marinadi talteen ja sekoita lohipalat marinadin joukkoon.
- Marinoi kurkkusiivut Ponzu-kastikkeessa. Levitä Bao Bun -sämpylöiden sisäpintaan kastiketta, täytä salaatilla, kurkkusiivuilla, lohipaloilla ja iduilla ja tarjoa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
65 min
Valmistelu aika:
35 min
Marinointiaika:
30 min
1746 kJ / 417 kcal
Fett / Rasva:
18.2 g
Protein / Proteiini:
26.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
35.4 g
Ainekset 10 annokselle
Lohitäyte:
- 100 ml Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 2 tl hunajaa
- 1,5 rkl seesamiöljyä
- 2 tl raastettua inkivääriä
- 25 g hienoksi silputtua valkosipulia
- 1 kg nahatonta lohifileetä
Kastike:
- 100 g majoneesia
- 100 ml makeaa chilikastiketta
- 3 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- chilihiutaleita (haluttaessa)
Täyte:
- 300 g kurkkua pitkinä siivuina
- 3 tl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 20 Bao Bun -sämpylää
- n. 200 g bataviasalaatin lehtiä
- 200 g ituja