Hae
Suodata
Lohitäytteiset Bao Bun -sämpylät
Bookmark
74 / 101

Lohitäytteiset Bao Bun -sämpylät

Lohitäytteiset Bao Bun -sämpylät
Valmistusaika 65 min
Valmistelu aika: 35 min
Marinointiaika: 30 min
1746 kJ / 417 kcal
Fett / Rasva: 18.2 g
Protein / Proteiini: 26.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 35.4 g

Ainekset 10 annokselle

Lohitäyte:

Kastike:

Täyte:

Valmistusohje

  1. Sekoita soijakastike, hunaja, seesamiöljy, inkivääri ja valkosipuli keskenään, sivele marinadia lohifileiden pintaan ja anna marinoitua n. 30 minuuttia.
  2. Valmista kastike sekoittamalla majoneesi, chilikastike, soijakastike ja chilihiutaleet keskenään.
  3. Kypsennä lohifileitä yhdistelmähöyryuunissa 145 °C:ssa n. 20 minuuttia tai (kippi-)pannulla öljyssä, kunnes fileet hajoavat helposti paloiksi. Ota paistamisesta jäljelle jäänyt marinadi talteen ja sekoita lohipalat marinadin joukkoon.
  4. Marinoi kurkkusiivut Ponzu-kastikkeessa. Levitä Bao Bun -sämpylöiden sisäpintaan kastiketta, täytä salaatilla, kurkkusiivuilla, lohipaloilla ja iduilla ja tarjoa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 65 min
Valmistelu aika: 35 min
Marinointiaika: 30 min
1746 kJ / 417 kcal
Fett / Rasva: 18.2 g
Protein / Proteiini: 26.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 35.4 g

Ainekset 10 annokselle

Lohitäyte:

Kastike:

Täyte: