
Lohifileet Teriyaki-seesamikastikkeella

Ainekset 4 annokselle
- 1 pieni kerä romainesalaattia
- 4 keltaista ja 4 punaista kirsikkatomaattia
- 4 lohifileetä (n. 120 g / filee)
- suolaa, vastarouhittua pippuria
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl kasviöljyä
- 1 rkl voita
- 1,2 dl Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta
Valmistusohje
Irrota salaatinlehdet kerästä, huuhdo ja revi suurehkoiksi paloiksi. Huuhdo tomaatit ja puolita tai lohko neljään osaan tomaattien koosta riippuen.
Pese lohi ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Ripottele molemmin puolin hieman suolaa ja pippuria ja kääntele fileet jauhoissa. Kuumenna öljy pannulla ja paista lohifileet molemmin puolin yhteensä n. 6–8 minuuttia. Lisää pannulle voi ja anna sen sulaa. Kääntele lohifileitä voissa ja asettele fileet lautasille salaatin kanssa.
Kaada Teriyaki-kastike pannulle jääneen rasvan joukkoon ja kiehauta. Kaada kastiketta lohen ja salaatin päälle ja koristele halutessasi kirvelin lehdillä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 pieni kerä romainesalaattia
- 4 keltaista ja 4 punaista kirsikkatomaattia
- 4 lohifileetä (n. 120 g / filee)
- suolaa, vastarouhittua pippuria
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl kasviöljyä
- 1 rkl voita
- 1,2 dl Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta