Hae
Suodattaa
Lahnafileet Ponzu-kastikkeella
Bookmark
38 / 381

Lahnafileet Ponzu-kastikkeella

Lahnafileet Ponzu-kastikkeella
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1330 kJ / 318 kcal

Ainekset 4 annokselle

Lisuke:

  • 200 g keitettyä kvinoaa
  • 4 pientä hopeasipulia
  • 1/2 nippu ruohosipulia
  • 1/2 nippu persiljaa
  • 4 tillinvartta
  • 1 keltainen porkkana
  • 1 keltainen sitruuna
  • 1 fenkoli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

Valmistusohje

Lisukkeen valmistus: Leikkaa fenkoli erittäin ohuiksi suikaleiksi ja aseta sivuun odottamaan. Kuori ja raasta porkkana. Silppua yrtit hienoksi, kuori sipuli ja pilko pieniksi kuutioiksi. Kaada oliiviöljy ja Ponzu-sitrussoijakastike salaattikulhoon ja sekoita hyvin keskenään. Lisää joukkoon yrtit ja sekoita.

Nosta kvinoa erilliseen kulhoon, sekoita ja aseta sivuun odottamaan. Kuumenna Ponzu-sitrussoijakastike suurella pannulla. Nosta lahnafileet pannulle ja paista fileitä molemmin puolin keskisuurella lämmöllä 2 minuuttia. Ripottele päälle tilliä ja nosta pannu pois liedeltä. Nosta fileet tarjoiluastiaan, mausta pippurilla ja pirskottele päälle loput paistinliemestä. Ripottele kvinoan päälle yrttejä ja muutama fenkolisuikale ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1330 kJ / 318 kcal

Ainekset 4 annokselle

Lisuke:

  • 200 g keitettyä kvinoaa
  • 4 pientä hopeasipulia
  • 1/2 nippu ruohosipulia
  • 1/2 nippu persiljaa
  • 4 tillinvartta
  • 1 keltainen porkkana
  • 1 keltainen sitruuna
  • 1 fenkoli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta