
Lahnafileet Ponzu-kastikkeella

Ainekset 4 annokselle
- 4 lahnafileetä (tai muuta vaaleaa kalaa)
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 4 vartta tuoretta tilliä
Lisuke:
- 200 g keitettyä kvinoaa
- 4 pientä hopeasipulia
- 1/2 nippu ruohosipulia
- 1/2 nippu persiljaa
- 4 tillinvartta
- 1 keltainen porkkana
- 1 keltainen sitruuna
- 1 fenkoli
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
Valmistusohje
Lisukkeen valmistus: Leikkaa fenkoli erittäin ohuiksi suikaleiksi ja aseta sivuun odottamaan. Kuori ja raasta porkkana. Silppua yrtit hienoksi, kuori sipuli ja pilko pieniksi kuutioiksi. Kaada oliiviöljy ja Ponzu-sitrussoijakastike salaattikulhoon ja sekoita hyvin keskenään. Lisää joukkoon yrtit ja sekoita.
Nosta kvinoa erilliseen kulhoon, sekoita ja aseta sivuun odottamaan. Kuumenna Ponzu-sitrussoijakastike suurella pannulla. Nosta lahnafileet pannulle ja paista fileitä molemmin puolin keskisuurella lämmöllä 2 minuuttia. Ripottele päälle tilliä ja nosta pannu pois liedeltä. Nosta fileet tarjoiluastiaan, mausta pippurilla ja pirskottele päälle loput paistinliemestä. Ripottele kvinoan päälle yrttejä ja muutama fenkolisuikale ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 4 lahnafileetä (tai muuta vaaleaa kalaa)
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 4 vartta tuoretta tilliä
Lisuke:
- 200 g keitettyä kvinoaa
- 4 pientä hopeasipulia
- 1/2 nippu ruohosipulia
- 1/2 nippu persiljaa
- 4 tillinvartta
- 1 keltainen porkkana
- 1 keltainen sitruuna
- 1 fenkoli
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta