Lämmin kvinoakulho, seesamikuorrutettua lohta ja aprikooseja

kokonaisaika 45 min
10 min esivalmistelut
35 min valmistus

Tarvitsetko jotain helppotekoista ja terveellistä päivälliseksi? Ihastut tähän helppoon Ponzu-jogurttikastikkeella maustettuun lohiateriaan. Se tarjoillaan punaisen, valkoisen ja mustan kvinoan kanssa, mutta voit käyttää mitä tahansa.

Ainekset

2 annosta
100 g
kolmiväristä kvinoaa tai tavallista kvinoaa
250 g
lohifilettä
 ½ tl
pippuria
10 g
seesaminsiemeniä
2 rkl
öljyä
100 g
parsakaalia
150 g
aprikooseja
1 rkl
tuoretta rosmariiniä
1 rkl
oliiviöljyä
60 g
luonnonjogurttia
2 rkl
hienonnettua tuoretta minttua
 ½ tl
jauhettua pippuria
Ravintosisältö (per annos): 3211 kJ  /  767 kcal
44,6 g Rasva
38,9 g Proteiini
50,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

Vaihe 2

Leikkaa lohifile kahdeksi kappaleesi, ripottele päälle Kikkoman Ponzu -kastiketta ja pippuria, leivitä panko-korppujauholla, johon on sekoitettu seesaminsiemeniä. Paista kummaltakin puolelta kullanruskeiksi.

Vaihe 3

Jaa sillä välin parsakaali pienemmiksi kukinnoiksi ja keitä kovankypsäksi. Puolita aprikoosit, poista siemenet ja grillaa molemmin puolin yhdessä rosmariinin kanssa kevyesti rasvatussa pannussa.

Vaihe 4

Sekoita jogurttiin oliiviöljy, Kikkoman Ponzu -kastike, pippuri ja hienonnettu minttu.

Vaihe 5

Jaa keitetty kvinoa kulhoihin ja lisää jäljellä olevat täytteet.

Resepti-ID: 1050

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

Leikkaa lohifile kahdeksi kappaleesi, ripottele päälle Kikkoman Ponzu -kastiketta ja pippuria, leivitä panko-korppujauholla, johon on sekoitettu seesaminsiemeniä. Paista kummaltakin puolelta kullanruskeiksi.

Jaa sillä välin parsakaali pienemmiksi kukinnoiksi ja keitä kovankypsäksi. Puolita aprikoosit, poista siemenet ja grillaa molemmin puolin yhdessä rosmariinin kanssa kevyesti rasvatussa pannussa.

Sekoita jogurttiin oliiviöljy, Kikkoman Ponzu -kastike, pippuri ja hienonnettu minttu.

Jaa keitetty kvinoa kulhoihin ja lisää jäljellä olevat täytteet.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.