Hae
Suodattaa
Kylmä paprikakeitto paahdetun leivän kanssa
Bookmark
22 / 28

Kylmä paprikakeitto paahdetun leivän kanssa

Kylmä paprikakeitto paahdetun leivän kanssa
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
1268 kJ / 303 kcal
Fett / Rasva: 18.2 g
Protein / Proteiini: 8.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 23.6 g

Ainekset 4 annokselle

  • 3 punaista paprikaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kesäkurpitsa
  • 7 dl vegaanista kasvislientä
  • 30 g manteleita
  • 2 rkl silputtua basilikaa ja lisäksi basilikaa koristeluun
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 5 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • vastajauhettua pippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4–6 siivua vaaleaa leipää (edelliseltä päivältä)

Valmistusohje

Halkaise paprikat, poista siemenet ja kannat, huuhtele vedellä ja aseta paprikan puolikkaat pellille leivinpaperin päälle kuori ylöspäin. Paista paprikoita uunissa grillivastuksen alla n. 4–6 minuuttia, jäähdytä kylmällä vedellä ja poista kuori. Kuori valkosipulit. Pese tomaatit. Puhdista ja pese kesäkurpitsa ja leikkaa suurehkoiksi paloiksi.

Soseuta liemi, mantelit, 2 valkosipulinkynttä ja basilika hienoksi. Lisää joukkoon paprikat, tomaatit, kesäkurpitsat ja tomaattipyree, soseuta hienoksi ja mausta Ponzu-sitrussoijakastikkeella ja pippurilla.

Kuumenna öljy ja loput valkosipulista pannulla. Revi leivän siivut suurehkoiksi paloiksi ja paista rapeiksi valkosipuliöljyssä. Koristele keitto basilikalla ja muutamalla tipalla oliiviöljyä ja tarjoa paahdettujen leivänpalojen kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
1268 kJ / 303 kcal
Fett / Rasva: 18.2 g
Protein / Proteiini: 8.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 23.6 g

Ainekset 4 annokselle

  • 3 punaista paprikaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kesäkurpitsa
  • 7 dl vegaanista kasvislientä
  • 30 g manteleita
  • 2 rkl silputtua basilikaa ja lisäksi basilikaa koristeluun
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 5 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • vastajauhettua pippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4–6 siivua vaaleaa leipää (edelliseltä päivältä)