Kvinoasalaatti sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla
Hae
Suodattaa
Kvinoasalaatti sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla
Bookmark
108 / 426

Kvinoasalaatti sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla

Salaatti, joka maistuu yhtä hyvältä kuin näyttää! Mansikoiden, pinaatin ja sinihomejuuston yhdistelmä on ilo paitsi makuaistille myös silmälle.

Kvinoasalaatti sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
2347 kJ / 561 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 200 g valkoista kvinoaa
  • 100 g tuoretta babypinaattia
  • 200 g mansikoita
  • 150 g roquefort-juustoa
  • 100 g saksanpähkinöitä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

Valmistusohje

  1. Laita kvinoa kattilaan ja kaada päälle 4,5 dl vettä. Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt. Laita sivuun jäähtymään.
     
  2. Lisää pinaatti lautasille ja sekoita se varovasti kvinoan kanssa. Lisää murennettu juusto ja mansikat.
     
  3. Laita pähkinät paistinpannulle, lisää oliiviöljy, hunaja ja Ponzu-sitrussoijakastike. Paista nopeasti, kunnes pähkinöiden pinta on kauttaaltaan kastikkeessa. Lisää pähkinät salaattiin ja kaada joukkoon myös loput kastikkeesta.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
2347 kJ / 561 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 200 g valkoista kvinoaa
  • 100 g tuoretta babypinaattia
  • 200 g mansikoita
  • 150 g roquefort-juustoa
  • 100 g saksanpähkinöitä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta