Hae
Suodata
Kvinoalla täytetyt herkkusienet
Bookmark
28 / 287

Kvinoalla täytetyt herkkusienet

Täytetyt herkkusienet ovat grillaukseen hyvin sopiva kasvisruoka, ja ravinteikas kvinoa tekee niistä vielä terveellisempiä. Ponzulla maustettu kasvistäyte viimeistelee makunautinnon.

Kvinoalla täytetyt herkkusienet
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 30 min
Kokkausaika 15 min
3152 kJ / 788 kcal
Fett / Rasva: 26 g
Protein / Proteiini: 48 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 97 g

Ainekset 2 annokselle

  • 4 portobello-sientä
  • 100 g kvinoaa
  • 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 70 g raastettua cheddarjuustoa
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ keltainen paprika
  • 1 tomaatti
  • 1 porkkana
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Puhdista sienet ja poista varret. Silppua varret pieniksi paloiksi.
  2. Kuutioi sipuli, valkosipuli, paprika ja tomaatti. Kuori ja kuutioi porkkana. Silppua ruohosipuli.
  3. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Paista sipuleita ja sienien varsia tilkassa öljyä, kunnes sipulit pehmenevät ja sienet kutistuvat. Lisää porkkana sekä paprika ja jatka paistamista 3 minuuttia. Lisää sen jälkeen keitetty ja valutettu kvinoa, tomaatti ja ruohosipuli (jätä osa koristeluun) sekä 2 rkl Kikkomanin Ponzu- sitrussoijakastiketta. Sekoita ainekset keskenään. Kun täyte on jäähtynyt, sekoita joukkoon raastettu juusto.
  5. Pirskottele Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta sienten lakkien kummallekin puolelle. Täytä lakit täytteellä ja aseta grilliin. Peitä lakit alumiinifoliolla ja grillaa 15 minuuttia tai kunnes sienet ovat kypsiä.
  6. Koristele ruohosipulisilpulla ennen tarjoilua.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 30 min
Kokkausaika 15 min
3152 kJ / 788 kcal
Fett / Rasva: 26 g
Protein / Proteiini: 48 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 97 g

Ainekset 2 annokselle

  • 4 portobello-sientä
  • 100 g kvinoaa
  • 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 70 g raastettua cheddarjuustoa
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ keltainen paprika
  • 1 tomaatti
  • 1 porkkana
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • suolaa ja pippuria