Kvinoaa sinihomejuustolla, pinaatilla, pähkinöillä ja mansikoilla

kokonaisaika 25 min
25 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
200 g
valkoista kvinoaa
100 g
tuoretta babypinaattia
200 g
mansikoita
150 g
roquefortjuustoa
100 g
saksanpähkinöitä
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
Ravintosisältö (per annos): 9386 kJ  /  2242 kcal

Valmistus

Vaihe 1

Kuumenna 450 ml vettä. Lisää kvinoa ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuutin ajan, kunnes vesi on imeytynyt. Anna jäähtyä.

Vaihe 2

Laita pinaatti lautasille ja sekoita varovasti kvinoan kanssa. Lisää hienonnettu juusto ja mansikat.

Vaihe 3

Laita pähkinät paistinpannulle, lisää oliiviöljy ja sitrussoijakastike. Kypsennä kastiketta hetken aikaa, kunnes se sakenee. Laita pähkinät ruuan päälle ja kaada päälle loppu kastike.

Resepti-ID: 1005

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna 450 ml vettä. Lisää kvinoa ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä 15 minuutin ajan, kunnes vesi on imeytynyt. Anna jäähtyä.

Laita pinaatti lautasille ja sekoita varovasti kvinoan kanssa. Lisää hienonnettu juusto ja mansikat.

Laita pähkinät paistinpannulle, lisää oliiviöljy ja sitrussoijakastike. Kypsennä kastiketta hetken aikaa, kunnes se sakenee. Laita pähkinät ruuan päälle ja kaada päälle loppu kastike.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.