
Kvinoa-katkarapukulho

Ainekset 4 annokselle
- 250 g tuoreita sokeriherneitä
- 150 g vihreitä pakasteherneitä
- 100 g kukkakaalia
- 200 g keitettyä kvinoaa
- 20 jättikatkaravun pyrstöä tai 200 g pakastekatkarapuja
- 2 endiivikerää
- vuonankaalia
- 1/2 nippu ruohosipulia
- 5 persiljan vartta
- 5 tl seesamiöljyä
- 5 tl Kikkoman Poke -kastiketta
Valmistusohje
Keitä herneitä suolatussa vedessä 2 minuuttia. Kaada vesi pois ja nosta sivuun odottamaan. Kuori jättikatkaravut tai sulata pakastekatkaravut. Huuhdo vuonankaali ja endiivit. Kaada kvinoa salaattikulhoon ja lisää joukkoon pilkottu ruohosipuli ja persilja sekä 1 tl seesamiöljyä. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja jaa 4 kulhoon. Nosta päälle kasviksia ja katkarapuja.
Sekoita Poke -kastike ja loput seesamiöljystä keskenään ja tarjoa kvinoa-katkarapukulhon kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 250 g tuoreita sokeriherneitä
- 150 g vihreitä pakasteherneitä
- 100 g kukkakaalia
- 200 g keitettyä kvinoaa
- 20 jättikatkaravun pyrstöä tai 200 g pakastekatkarapuja
- 2 endiivikerää
- vuonankaalia
- 1/2 nippu ruohosipulia
- 5 persiljan vartta
- 5 tl seesamiöljyä
- 5 tl Kikkoman Poke -kastiketta