Hae
Suodattaa
Kvinoa-katkarapukulho
Bookmark
25 / 28

Kvinoa-katkarapukulho

Kvinoa-katkarapukulho
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
1754 kJ / 419 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 250 g tuoreita sokeriherneitä
  • 150 g vihreitä pakasteherneitä
  • 100 g kukkakaalia
  • 200 g keitettyä kvinoaa
  • 20 jättikatkaravun pyrstöä tai 200 g pakastekatkarapuja
  • 2 endiivikerää
  • vuonankaalia
  • 1/2 nippu ruohosipulia
  • 5 persiljan vartta
  • 5 tl seesamiöljyä
  • 5 tl Kikkoman Poke -kastiketta

Valmistusohje

Keitä herneitä suolatussa vedessä 2 minuuttia. Kaada vesi pois ja nosta sivuun odottamaan. Kuori jättikatkaravut tai sulata pakastekatkaravut. Huuhdo vuonankaali ja endiivit. Kaada kvinoa salaattikulhoon ja lisää joukkoon pilkottu ruohosipuli ja persilja sekä 1 tl seesamiöljyä. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja jaa 4 kulhoon. Nosta päälle kasviksia ja katkarapuja.

Sekoita Poke -kastike ja loput seesamiöljystä keskenään ja tarjoa kvinoa-katkarapukulhon kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
1754 kJ / 419 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 250 g tuoreita sokeriherneitä
  • 150 g vihreitä pakasteherneitä
  • 100 g kukkakaalia
  • 200 g keitettyä kvinoaa
  • 20 jättikatkaravun pyrstöä tai 200 g pakastekatkarapuja
  • 2 endiivikerää
  • vuonankaalia
  • 1/2 nippu ruohosipulia
  • 5 persiljan vartta
  • 5 tl seesamiöljyä
  • 5 tl Kikkoman Poke -kastiketta