
11 / 16
Kuwa yaki – pikantit kanapalat

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
1356 kJ / 324 kcal
Fett / Rasva:
18.1 g
Protein / Proteiini:
28 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
11 g
Ainekset 4 annokselle
- 4 kanan rintafileetä
- perunajauhoja leivitykseen
- 2 rkl kasviöljyä
- 5 rkl Kikkoman Wokkikastike
- ripaus shichimi-maustetta tai pippuria
- Noin 120 g salaatinlehtiä
- 1 tomaatti
- 0,5 dl majoneesia
Valmistusohje
Leikkaa kanan rintafileet n. 1 cm:n levyisiksi suikaleiksi ja kääntele suikaleet perunajauhoissa. Kuumenna öljy paistinpannulla tai wokkipannulla ja paista kanasuikaleet kovalla lämmöllä molemmin puolin. Pyyhi ylimääräinen öljy talouspaperilla pois pannulta. Kaada Wok sauce -kastike kanasuikaleiden päälle. Heiluttele pannua varovasti, jotta Wok sauce -kas-tike ja kanasuikaleet sekoittuvat keskenään. Ota kanasuikaleet pois pannulta muutaman minuutin kuluttua, annostele lautaselle ja ripottele kanasuikaleiden päälle pippuria tai shichimi-maustetta.
Sekoita salaatinlehdet ja pilkottu tomaatti keskenään, ja annostele kanasuikaleiden viereen. Aseta lautaselle lisäksi nokare majoneesia.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
1356 kJ / 324 kcal
Fett / Rasva:
18.1 g
Protein / Proteiini:
28 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
11 g
Ainekset 4 annokselle
- 4 kanan rintafileetä
- perunajauhoja leivitykseen
- 2 rkl kasviöljyä
- 5 rkl Kikkoman Wokkikastike
- ripaus shichimi-maustetta tai pippuria
- Noin 120 g salaatinlehtiä
- 1 tomaatti
- 0,5 dl majoneesia