Hae
Suodattaa
Kurpitsa- ja Mangokeitto Chili-lihapullilla
Bookmark
191 / 334

Kurpitsa- ja Mangokeitto Chili-lihapullilla

Valmistelu aika: 25 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 2201 kJ / 526 kcal

Ainekset 4 annoksille

Keittoon:

  • 800 g Hokkaidon kurpitsaa 
  • 1 pieni kypsä mango
  • 1 pieni sipuli
  • 20 ml oliiviöljyä
  • 800 ml kasvislientä
  • 200 ml kookosmaitoa
  • Suolaa ja pippuria

Lihapulliin:

Valmistusohje

Kuutio kurpitsa, mango ja sipuli. Hauduta sipulit öljyssä. Lisää kurpitsa kuutiot ja jatka haudutusta muutama minuutti. Lisää kasvisliemi ja anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää ¾ mangosta ja kookosmaito, jatka hauduttamista vielä 5 minuuttia. Soseuta keitto ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.

Lihapullien valmistus: Sekoita jauheliha ja muut ainekset paitsi öljy, mausta suolalla makusi mukaan. Muotoile pieniä lihapullia ja paista öljyssä.

Tarjoilu vaiheessa aseta jäljellä olevat mangokuutiot ja lihapullat lämmitettyihin keittoastioihin, kaada keitto päälle ja koristele chilihiutaleilla makusi mukaan.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille

Keittoon:

  • 800 g Hokkaidon kurpitsaa 
  • 1 pieni kypsä mango
  • 1 pieni sipuli
  • 20 ml oliiviöljyä
  • 800 ml kasvislientä
  • 200 ml kookosmaitoa
  • Suolaa ja pippuria

Lihapulliin: