
300 / 519
Kurpitsa- ja Mangokeitto Chili-lihapullilla
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Kikkoman Panko - Japanilaistyylinen Rapea Korppujauho
Keitot
Liha
Vihannekset
Japanilaisia ruokia
Syksy
Talvi

Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
25 min
2201 kJ / 526 kcal
Fett / Rasva:
30 g
Protein / Proteiini:
28 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
37 g
Ainekset 4 annokselle
Keittoon:
- 800 g Hokkaidon kurpitsaa
- 1 pieni kypsä mango
- 1 pieni sipuli
- 20 ml oliiviöljyä
- 800 ml kasvislientä
- 200 ml kookosmaitoa
- Suolaa ja pippuria
Lihapulliin:
- 320 g jauhelihaa
- 1 munankeltuainen
- 40 ml Kikkomanin soijakastiketta
- 2 rkl. japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- 2 tl. chilihiutalaleita
Valmistusohje
Kuutio kurpitsa, mango ja sipuli. Hauduta sipulit öljyssä. Lisää kurpitsa kuutiot ja jatka haudutusta muutama minuutti. Lisää kasvisliemi ja anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää ¾ mangosta ja kookosmaito, jatka hauduttamista vielä 5 minuuttia. Soseuta keitto ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
Lihapullien valmistus: Sekoita jauheliha ja muut ainekset paitsi öljy, mausta suolalla makusi mukaan. Muotoile pieniä lihapullia ja paista öljyssä.
Tarjoilu vaiheessa aseta jäljellä olevat mangokuutiot ja lihapullat lämmitettyihin keittoastioihin, kaada keitto päälle ja koristele chilihiutaleilla makusi mukaan.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
25 min
2201 kJ / 526 kcal
Fett / Rasva:
30 g
Protein / Proteiini:
28 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
37 g
Ainekset 4 annokselle
Keittoon:
- 800 g Hokkaidon kurpitsaa
- 1 pieni kypsä mango
- 1 pieni sipuli
- 20 ml oliiviöljyä
- 800 ml kasvislientä
- 200 ml kookosmaitoa
- Suolaa ja pippuria
Lihapulliin:
- 320 g jauhelihaa
- 1 munankeltuainen
- 40 ml Kikkomanin soijakastiketta
- 2 rkl. japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- 2 tl. chilihiutalaleita