
Kurkkukimchi
Ohjeet ja ainekset kurkkukimchin valmistukseen.

Ainekset 2 annokselle
- 1 kurkku (n. 150 g)
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 tl sokeria
- 1 tl hienonnettuja seesaminsiemeniä Halutessasi hieman seesamiöljyä (Kikkoman Paahdettu seesamiöljy) tai oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Pese kurkku ja leikkaa pieniksi palasiksi.
2. Levitä palasten pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin 10 minuutin ajaksi.
3. Pese kurkkukuutiot suolan poistamiseksi. Painele kevyesti kuivaksi.
4. Lisää kurkkukuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, sokeri ja seesaminsiemenet. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Pirskota halutessasi päälle hieman seesamiöljyä tai oliiviöljyä. Kurkkukimchi on valmis tarjottavaksi.
5. Marinoitu kurkkukimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
- 1 kurkku (n. 150 g)
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 tl sokeria
- 1 tl hienonnettuja seesaminsiemeniä Halutessasi hieman seesamiöljyä (Kikkoman Paahdettu seesamiöljy) tai oliiviöljyä