
172 / 514
Kurkkukimchi
Ohjeet ja ainekset kurkkukimchin valmistukseen.
Mausteinen Chilikastike Kimchille
Paahdettu seesamiöljy
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Salaatit
Vihannekset
Aasialainen keittiö
Kasvisruoat
Fermenting

Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
15 min
Marinointiaika:
25 min
158 kJ / 38 kcal
Fett / Rasva:
1,3 g
Protein / Proteiini:
1,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
4,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 kurkku (n. 150 g)
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 tl sokeria
- 1 tl hienonnettuja seesaminsiemeniä Halutessasi hieman seesamiöljyä (Kikkoman Paahdettu seesamiöljy) tai oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Pese kurkku ja leikkaa pieniksi palasiksi.
2. Levitä palasten pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin 10 minuutin ajaksi.
3. Pese kurkkukuutiot suolan poistamiseksi. Painele kevyesti kuivaksi.
4. Lisää kurkkukuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, sokeri ja seesaminsiemenet. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Pirskota halutessasi päälle hieman seesamiöljyä tai oliiviöljyä. Kurkkukimchi on valmis tarjottavaksi.
5. Marinoitu kurkkukimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
15 min
Marinointiaika:
25 min
158 kJ / 38 kcal
Fett / Rasva:
1,3 g
Protein / Proteiini:
1,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
4,3 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 kurkku (n. 150 g)
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 tl sokeria
- 1 tl hienonnettuja seesaminsiemeniä Halutessasi hieman seesamiöljyä (Kikkoman Paahdettu seesamiöljy) tai oliiviöljyä