Hae
Suodata
Kurkkukimchi
Bookmark
172 / 514

Kurkkukimchi

Ohjeet ja ainekset kurkkukimchin valmistukseen.

Kurkkukimchi
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 15 min
Marinointiaika: 25 min
158 kJ / 38 kcal
Fett / Rasva: 1,3 g
Protein / Proteiini: 1,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4,3 g

Ainekset 2 annokselle

Valmistusohje

1. Pese kurkku ja leikkaa pieniksi palasiksi. 

2. Levitä palasten pintaan suolaa ja jätä kulhoon noin 10 minuutin ajaksi. 

3. Pese kurkkukuutiot suolan poistamiseksi. Painele kevyesti kuivaksi. 

4. Lisää kurkkukuutioiden sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, sokeri ja seesaminsiemenet. Laita jääkaappiin vähintään 15 minuutin ajaksi. Pirskota halutessasi päälle hieman seesamiöljyä tai oliiviöljyä. Kurkkukimchi on valmis tarjottavaksi. 

5. Marinoitu kurkkukimchi säilyy jääkaapissa noin 3–4 päivää.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 15 min
Marinointiaika: 25 min
158 kJ / 38 kcal
Fett / Rasva: 1,3 g
Protein / Proteiini: 1,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4,3 g

Ainekset 2 annokselle