Hae
Suodattaa
Kurkku- ja melonisalaatti
Bookmark
337 / 370

Kurkku- ja melonisalaatti

Viileän raikas kurkku- ja melonisalaatti on loistava lisuke kesän grilliherkuille.

Kurkku- ja melonisalaatti
Valmistusaika 10 min
Valmistelu aika: 10 min
1091 kJ / 261 kcal
Rasva: 16.5 g
Protein / Proteiini: 10.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 15 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 pikkukurkkua (tai 1 iso kurkku)
  • 1 pieni meloni (esim. cantaloupe, vesimeloni tai hunajameloni)
  • 200 g fetajuustoa
  • 2 punaista makeaa suippopaprikaa
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 2–3 ruokalusikallista valkoviinietikkaa
  • 2–3 ruokalusikallista Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1–2 teelusikallista hunajaa
  • vastajauhettua pippuria

Valmistusohje

Pese ja leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi. Puolita meloni, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Murenna fetajuusto. Puolita suippopaprikat ja poista siemenkota. Pese ja leikkaa suikaleiksi.  

Valmista salaattikastike sekoittamalla tehosekoittimessa 1–2 ruokalusikallista kuutioitua melonia, oliiviöljy, viinietikka, soijakastike ja hunaja. Mausta pippurilla. Lisää kastike salaattiin ja sekoita ennen tarjoilua. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 10 min
Valmistelu aika: 10 min
1091 kJ / 261 kcal
Rasva: 16.5 g
Protein / Proteiini: 10.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 15 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 pikkukurkkua (tai 1 iso kurkku)
  • 1 pieni meloni (esim. cantaloupe, vesimeloni tai hunajameloni)
  • 200 g fetajuustoa
  • 2 punaista makeaa suippopaprikaa
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 2–3 ruokalusikallista valkoviinietikkaa
  • 2–3 ruokalusikallista Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1–2 teelusikallista hunajaa
  • vastajauhettua pippuria