
Kreikkalainen salaatti

Ainekset 4 annokselle
Salaatti:
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 250 g kirsikkatomaatteja
- ½ kurkku
- 1 jäävuorisalaatti
- 1 pieni sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 100 g fetajuustoa
- 50 g kivettömiä vihreitä oliiveja
Kastike:
- 2–3 rkl vaaleaa balsamietikkaa
- 5 rkl oliiviöljyä
- 8 rkl Kikkoman Soijakastiketta
- pippuria ja sokeria mausteeksi
Valmistusohje
Halkaise, pese ja kuutioi paprikat, pese ja halkaise kirsikkatomaatit, kuori kurkku, halkaise se pituussuunnassa, poista siemenet lusikalla ja pilko paloiksi.
Pese salaatti ja revi se suikaleiksi. Kuori valkosipuli ja sipuli, purista valkosipuli ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja lisää kastike salaattiin. Koristele salaatti vihreillä oliiveilla.
Tarjoile tuoreen patongin tai rapean ruisleivän kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
Salaatti:
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 250 g kirsikkatomaatteja
- ½ kurkku
- 1 jäävuorisalaatti
- 1 pieni sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 100 g fetajuustoa
- 50 g kivettömiä vihreitä oliiveja
Kastike:
- 2–3 rkl vaaleaa balsamietikkaa
- 5 rkl oliiviöljyä
- 8 rkl Kikkoman Soijakastiketta
- pippuria ja sokeria mausteeksi