
24 / 40
Kookoskatkaravut

Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
40 min
1595 kJ / 381 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 1 kg kuorittuja jättikatkarapuja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 1 rkl chiliä
- 1 sitruunanruohon varsi
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 2,5 dl kookosmaitoa
- 1 dl Kikkoman Soijakastiketta
- 1 rkl sokeria
- kourallinen hienonnettua basilikaa
Valmistusohje
Kuumenna oliiviöljy suurella paistinpannulla tai wokkipannulla. Lisää pannulle hienoksi silputut sipulit, murskattu sitruunanruoho ja inkivääri, ja ruskista minuutin ajan. Lisää joukkoon katkaravut ja paista vielä kaksi minuuttia. Sekoita kulhossa keskenään kookosmaito, soijakastike ja sokeri, ja kaada seos katkarapujen päälle. Anna katkarapujen kypsyä välillä sekoittaen vielä kaksi minuuttia tai niin kauan, kunnes katkaravut ovat läpikuultavia ja kypsiä. Koristele basilikalla ja tarjoile välittömästi tuorekurkkusalaatin tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
40 min
1595 kJ / 381 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 1 kg kuorittuja jättikatkarapuja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 1 rkl chiliä
- 1 sitruunanruohon varsi
- 1 rkl tuoretta inkivääriä
- 2,5 dl kookosmaitoa
- 1 dl Kikkoman Soijakastiketta
- 1 rkl sokeria
- kourallinen hienonnettua basilikaa