Kokonaisena grillattua Siikaa Poke-kasvistäytteellä

kokonaisaika 120 min
30 min esivalmistelut
60 min marinointi
30 min valmistus

Resepti ja ohje paahteisen seesamin makuiselle kokonaisena kypsennettylle ja kasviksilla täytetylle siialle.

Ainekset

4 annosta
200 g
Varsiparsakaalia
100 g
tuoreita pinaatin lehtiä
1 
punasipuli hienoksi silputtuna
200 g
kirsikkaterttutomatteja
1 
limetti
2 
kokonaista siikaa suomustettuna (n. 800g kalaa)
Ravintosisältö (per annos): 5650 kJ  /  1350 kcal
49,7 g Rasva
171,8 g Proteiini
69,1 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Laita pilkotut sipulit ja pinaatti kulhoon. Kaada 3 rkl Kikkoman Poke-kastiketta joukkoon ja sekoita ainekset keskenään kevyesti nostellen.

Vaihe 2

Nosta siiat leivinpaperille uunipellille. Leikkaa kalojen sisälle ruotojen väliin pieniä viiltoja ja valele kalat sisältä 2 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella Leikkaa kalojen pintaan 3 viiltoa.

Vaihe 3

Leikkaa limetti kuuteen lohkoon ja laita lohkot viiltoihin. Täytä kalat pinaatti-sipuli-Poke massalla. Anna marinoitua viileässä 1 tunti.

Vaihe 4

Kuumenna grilli/uuni 130 asteeseen.

Vaihe 5

Lisää varsiparsakaali kalojen sisään ja paista kaloja grillissä/uunissa ensin 20 minuuttia. Valele kalat 1 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella ja lisää tomaatit kalojen väliin ja jatka kypsennystä vielä 10 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.

Vaihe 6

Nosta kalat pois grillistä/uunista ja anna levätä hetki.

Vaihe 7

Viimeistele annos valelemalla 1 rkl Kikoman Poke-kastiketta tomaattien päälle. Tarjoilu suostus uusien perunoiden ja tillin kera.

Resepti-ID: 1026

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Laita pilkotut sipulit ja pinaatti kulhoon. Kaada 3 rkl Kikkoman Poke-kastiketta joukkoon ja sekoita ainekset keskenään kevyesti nostellen.

Nosta siiat leivinpaperille uunipellille. Leikkaa kalojen sisälle ruotojen väliin pieniä viiltoja ja valele kalat sisältä 2 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella Leikkaa kalojen pintaan 3 viiltoa.

Leikkaa limetti kuuteen lohkoon ja laita lohkot viiltoihin. Täytä kalat pinaatti-sipuli-Poke massalla. Anna marinoitua viileässä 1 tunti.

Kuumenna grilli/uuni 130 asteeseen.

Lisää varsiparsakaali kalojen sisään ja paista kaloja grillissä/uunissa ensin 20 minuuttia. Valele kalat 1 rkl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella ja lisää tomaatit kalojen väliin ja jatka kypsennystä vielä 10 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.

Nosta kalat pois grillistä/uunista ja anna levätä hetki.

Viimeistele annos valelemalla 1 rkl Kikoman Poke-kastiketta tomaattien päälle. Tarjoilu suostus uusien perunoiden ja tillin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.