Kimchiletut

kokonaisaika 20 min
10 min esivalmistelut
10 min valmistus

Ainekset

2 annosta

Lettutaikinaan

100 g
kiinankaalia (4–5 lehteä)
1 
sipuli
6 
kuorittua katkarapua
60 g
vehnäjauhoja
20 g
perunajauhoja (tai maissitärkkelystä)
90 g
vettä
pirskoteltavaksi halutessasi kevätsipulia renkaina

Kastikkeeseen

1 rkl
sokeria
2 rkl
valkoisia seesaminsiemeniä
Ravintosisältö (per annos): 1696 kJ  /  386 kcal
19,4 g Rasva
15,6 g Proteiini
38,4 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Aloita lettutaikinan valmistus pesemällä kiinankaali. Kuivaa kaali taputtelemalla ja pilko isohkoiksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa katkaravut joko kahteen tai kolmeen osaan koon mukaan.

Vaihe 2

Mittaa vehnäjauhot ja perunajauhot kulhoon. Lisää vähitellen noin 90 ml vettä. Sekoita, kunnes taikina on sileää.

Vaihe 3

Lisää Kikkoman Chilikastike Kimchille -kastike ja sekoita. Lisää lettutaikinaan loput ainekset (paitsi seesamiöljy) ja sekoita.

Vaihe 4

Kuumenna seesamiöljy paistinpannulla ja paista letut. Paista ensin toinen puoli rapeaksi, käännä ja paista sitten toinen puoli.

Vaihe 5

Pirskota lopuksi lettujen päälle hieman seesamiöljyä ja paista, kunnes letut ovat rapeita. Koristele halutessasi kevätsipulin renkailla.

Vaihe 6

Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa lettujen kanssa.

Resepti-ID: 1024

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Aloita lettutaikinan valmistus pesemällä kiinankaali. Kuivaa kaali taputtelemalla ja pilko isohkoiksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa katkaravut joko kahteen tai kolmeen osaan koon mukaan.

Mittaa vehnäjauhot ja perunajauhot kulhoon. Lisää vähitellen noin 90 ml vettä. Sekoita, kunnes taikina on sileää.

Lisää Kikkoman Chilikastike Kimchille -kastike ja sekoita. Lisää lettutaikinaan loput ainekset (paitsi seesamiöljy) ja sekoita.

Kuumenna seesamiöljy paistinpannulla ja paista letut. Paista ensin toinen puoli rapeaksi, käännä ja paista sitten toinen puoli.

Pirskota lopuksi lettujen päälle hieman seesamiöljyä ja paista, kunnes letut ovat rapeita. Koristele halutessasi kevätsipulin renkailla.

Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa lettujen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.